Priročnik Abus BORDO Combo 6100 Ključavnica za kolo

Ali potrebujete priročnik za Abus BORDO Combo 6100 Ključavnica za kolo? Spodaj si lahko ogledate in brezplačno prenesete priročnik v formatu PDF. Prav tako so navedeni pogosto postavljena vprašanja, ocena izdelka in povratne informacije uporabnikov, kar vam omogoča optimalno uporabo izdelka. Če to ni priročnik, ki ste ga želeli, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Priročnik

pdf2htmlEX
Prenesi priročnik v slovenščini (PDF, 0.72 MB)
(Pomislite na okolje in ta priročnik natisnite le, če je to res nujno.)

Ocena

Povejte nam, kaj menite o Abus BORDO Combo 6100 Ključavnica za kolo, tako da oddate oceno izdelka. Ali želite deliti svoje izkušnje z izdelkom ali postaviti vprašanje? Oddajte komentar na dnu strani.
Ali ste zadovoljni s tem Abus izdelkom?
Da Ne
38%
62%
8 glasovi

Pridružite se pogovoru o tem izdelku

tony 09-12-2019
navodila za vaš komplet za ključavnice so zanič - grozne ilustracije in brez "pisnih" navodil po korakih. čestitam, pravkar ste presegli popolno nesposobnost Kitajcev pri zagotavljanju ustreznih navodil za izdelke. Lepo je ustvariti dobro oblikovan izdelek - in popolnoma nesprejemljivo, da kupcu ne pokažete, kako ga uporabljati.

odgovori | To je bilo koristno (0)(Translated by Google)
Robert princehouse 11-01-2020
Grozen izdelek..poizkusil sem samo 1 uro G, da se odpre gumb ... dokončno odločeno mora biti okvarjeno..pošilja nazaj..zakaj ne morete natisniti navodil

odgovori | To je bilo koristno (0)(Translated by Google)
Ta priročnik je prvotno objavil Abus.