Priročnik AEG LTX7C373E Pralni stroj

Ali potrebujete priročnik za AEG LTX7C373E Pralni stroj? Spodaj si lahko ogledate in brezplačno prenesete priročnik v formatu PDF. Prav tako so navedeni pogosto postavljena vprašanja, ocena izdelka in povratne informacije uporabnikov, kar vam omogoča optimalno uporabo izdelka. Če to ni priročnik, ki ste ga želeli, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Priročnik

Loading…

pdf2htmlEX
Prenesi priročnik v slovenščini (PDF, 1.41 MB)
(Pomislite na okolje in ta priročnik natisnite le, če je to res nujno.)

Loading…

Ocena

Povejte nam, kaj menite o AEG LTX7C373E Pralni stroj, tako da oddate oceno izdelka. Ali želite deliti svoje izkušnje z izdelkom ali postaviti vprašanje? Oddajte komentar na dnu strani.
Ali ste zadovoljni s tem AEG izdelkom?
Da Ne
Bodite prvi, ki boste ocenili ta izdelek
0 glasovi

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Moj pralni stroj se ne bo izpraznil, kaj lahko storim? Potrjeno
Glavni razlog, da pralni stroj ne odteče, je blokada črpalke ali odtočne cevi. Če ima vaš pralni stroj dostop do teh delov, poskusite odstraniti morebitne blokade. Če to ne reši težave ali če nimate dostopa do teh delov, se obrnite na mehanika ali proizvajalca.

To je bilo koristno (21131)
Ko pritisnem gumb za zagon, se moj pralni stroj ne zažene. Kaj lahko storim? Potrjeno
V mnogih primerih se vrata pralnega stroja niso pravilno zaprla. Odprite in zaprite vrata in poskusite znova.

To je bilo koristno (21029)
V moj pralni stroj ne doteka voda. Kaj naj naredim? Potrjeno
Preverite, ali je priključek za vodo odprt in ali je cev za vodo prosto pretočna.Če to ne odpravi težave, se obrnite na proizvajalca.

To je bilo koristno (8160)
Vrata mojega pralnega stroja se ne bodo odprla, kaj lahko storim? Potrjeno
Vzrokov je lahko več. Najpogostejši vzrok je zamašen filter. Izključite aparat in preverite filter. Po potrebi odstranite morebitne blokade. Lokacija filtra je odvisna od modela. Možno je tudi, da obstaja poseben vzvod za odpiranje vrat. Če te možnosti ne pomagajo, je zadnja možnost, da aparat odklopite za 30–60 minut in po tem poskusite odpreti vrata. Če to ne deluje, se obrnite na proizvajalca ali mehanika.

To je bilo koristno (6429)
Moj pralni stroj je zelo glasen in/ali oddaja glasne tresljaje. Kaj lahko naredim? Potrjeno
Obstaja možnost, da pralni stroj ne stoji naravnost.To lahko popravite tako, da prilagodite noge stroja, da bo stal naravnost.To težavo lahko povzroči tudi preveč oblačil v stroju.Če omenjeno ni vzrok vaše težave, se obrnite na proizvajalca.

To je bilo koristno (5917)
V kateri predelek naj gre detergent? Potrjeno
Večina pralnih strojev ima 3 predelke za detergent. Ti predeli so pogosto označeni z I, II in *, da prikažejo, kam gre detergent. Predelek I se uporablja za cikel predpranja, II je za glavni cikel pranja in * je za mehčalec. Oddelek II se najpogosteje uporablja.

To je bilo koristno (3789)
Moj pralni stroj diši, kaj lahko storim glede tega? Potrjeno
Obstajajo pralni stroji s samočistilnimi funkcijami. Če te funkcije niso na voljo, lahko dodate 100 ml belega kisa ali 100 g kristalov sode in pralni stroj zažene program 90 ℃.

To je bilo koristno (3062)
Ali lahko pralni stroj priključim na priključek s toplo vodo? Potrjeno
Čeprav pralni stroji verjetno lahko prenesejo dovod tople vode (do 65 °C), tega večina proizvajalcev ne priporoča.Obstajajo pralni cikli, ki so namenjeni izrecno za hladno vodo.V teh primerih lahko ima uporaba tople vode negativen vpliv na rezultate pranja.Poleg tega je veliko pralnih strojev zasnovanih za priklop na hladno vodo.

To je bilo koristno (2704)
Na kaj moram biti pozoren pri premikanju pralnega stroja? Potrjeno
Ko premikate pralni stroj, zavarujte boben. Uporabite lahko tranzitni vijak, ki je priložen vsakemu pralnemu stroju in preprečuje premikanje bobna znotraj stroja. Prav tako morate izprazniti vso vodo.

To je bilo koristno (1239)
Ali lahko naložim sušilni in pralni stroj? Potrjeno
Na splošno je mogoče sušilni in pralni stroj zložiti neposredno drug na drugega. To deluje samo pri modelih s sprednjim nakladanjem. Vendar je za to priporočljivo uporabiti ustrezen dodatek. To bo preprečilo vibriranje in padanje strojev, prav tako pa tudi poškodbe spodnjega stroja.

To je bilo koristno (990)
Kakšna je razlika med uporabo pralno-sušilnega stroja in ločenega pralnega in sušilnega stroja? Potrjeno
Največja prednost pralno-sušilnega stroja je, da zavzame manj prostora. Vendar pa bo ločen sušilni stroj lahko sušil več kot pralno-sušilni stroj. Pralno-sušilni stroj prav tako porabi razmeroma več energije in zahteva več časa.

To je bilo koristno (944)
Ali lahko pralni stroj priključim na podaljšek? Potrjeno
Naprave, ki zahtevajo veliko energije, na primer pralni stroj, ni mogoče priključiti na vse podaljške. Oglejte si, kakšna je poraba energije pralnega stroja, ki je označena v vatih, in preverite, ali lahko podaljški to rešijo. Obstajajo podaljški z debelejšimi kabli, namenjeni za uporabo večjih naprav.

To je bilo koristno (942)

Loading…

Pridružite se pogovoru o tem izdelku

Priročnik AEG LTX7C373E Pralni stroj