Priročnik AEG PN 3000 XN2 Rotacijsko kladivo

Ali potrebujete priročnik za AEG PN 3000 XN2 Rotacijsko kladivo? Spodaj si lahko ogledate in brezplačno prenesete priročnik v formatu PDF. Prav tako so navedeni pogosto postavljena vprašanja, ocena izdelka in povratne informacije uporabnikov, kar vam omogoča optimalno uporabo izdelka. Če to ni priročnik, ki ste ga želeli, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Priročnik

Loading…

Prenesi priročnik v slovenščini (PDF, 1.89 MB)
(Pomislite na okolje in ta priročnik natisnite le, če je to res nujno.)

Loading…

Ocena

Povejte nam, kaj menite o AEG PN 3000 XN2 Rotacijsko kladivo, tako da oddate oceno izdelka. Ali želite deliti svoje izkušnje z izdelkom ali postaviti vprašanje? Oddajte komentar na dnu strani.
Ali ste zadovoljni s tem AEG izdelkom?
Da Ne
100%
0%
4 glasovi

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Kakšna je razlika med udarnim vrtalnikom in vrtalnim kladivom? Potrjeno
Udarni vrtalniki se lahko uporabljajo za vrtanje lukenj v opeke in zidove malte. Za vrtanje lukenj v betonske stene potrebujete vrtalno kladivo.

To je bilo koristno (135)
Kaj pomeni Joule (J) v zvezi s kladivi? Potrjeno
Število Joule je pokazatelj energije udarca vrtalnega kladiva. Za vrtanje običajnih lukenj v beton zadostuje kladivo z 2,2 J.

To je bilo koristno (76)
Ali moram pri uporabi svedra nositi zaščito za sluh? Potrjeno
Ja, moral bi. Čeprav se količina hrupa, ki ga proizvaja sveder, med različnimi znamkami in modeli razlikuje, lahko dolgotrajna izpostavljenost glasnemu hrupu povzroči trajne poškodbe sluha. Zato je dobro nositi zaščito za sluh.

To je bilo koristno (34)

Pridružite se pogovoru o tem izdelku

Hubert Peveling 02-06-2021
Pozdravljeni kupci Atlas Copco. Moj kombinirani stroj AEG PN 3000 XN 2 Fixtec ima očitno prekinitev kabla v višini ročaja. Žal ne najdem navodil za montažo za zamenjavo kabla. Prosim, pošljite mi navodila na kakšen način. Skice, prikazane na internetu, verjetno kažejo na tehnologijo. Spremeni se proti. Zahvaljujem se vam za težave. ([email protected]) in moj naslov: 45711 Datteln, Oelmühlenweg 56

odgovori | To je bilo koristno (0)(Translated by Google)
Priročnik AEG PN 3000 XN2 Rotacijsko kladivo