Priročnik AEG SKZ71800F0 Hladilnik

Ali potrebujete priročnik za AEG SKZ71800F0 Hladilnik? Spodaj si lahko ogledate in brezplačno prenesete priročnik v formatu PDF. Prav tako so navedeni pogosto postavljena vprašanja, ocena izdelka in povratne informacije uporabnikov, kar vam omogoča optimalno uporabo izdelka. Če to ni priročnik, ki ste ga želeli, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Priročnik

Loading…

Prenesi priročnik v slovenščini (PDF, 5.76 MB)
(Pomislite na okolje in ta priročnik natisnite le, če je to res nujno.)

Loading…

Ocena

Povejte nam, kaj menite o AEG SKZ71800F0 Hladilnik, tako da oddate oceno izdelka. Ali želite deliti svoje izkušnje z izdelkom ali postaviti vprašanje? Oddajte komentar na dnu strani.
Ali ste zadovoljni s tem AEG izdelkom?
Da Ne
Bodite prvi, ki boste ocenili ta izdelek
0 glasovi

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Če želim, da je moj hladilnik hladnejši, ali naj izberem višjo ali nižjo nastavitev? Potrjeno
Pri večini hladilnikov višja nastavitev pomeni, da se stroj močneje ohladi. Z nižjo nastavitvijo se bo naprava ohladila manj močno in temperatura v hladilniku bo višja.

To je bilo koristno (1916)
Moj hladilnik oddaja brbotajoč zvok. Ali je to normalno? Potrjeno
V sodobnih hladilnikih se uporablja okolju prijazno hladilno sredstvo.Med ohlajanjem se ta snov spremeni v plin, kar lahko povzroči brbotajoč in/ali sikajoč zvok.To je povsem normalno.

To je bilo koristno (658)
Katera je najboljša nastavitev temperature za hladilnik? Potrjeno
Z zdravstvenega vidika so temperature med 3 ℃ in 4 ℃ najboljše. Pri teh temperaturah je rast bakterij in plesni omejena.

To je bilo koristno (648)
Ali lahko spremenim smer odpiranja vrat hladilnika? Potrjeno
Da, skoraj vsi stoječi hladilniki ponujajo možnost namestitve vrat na drugo stran. Kako to storiti, na splošno najdete v priročniku.

To je bilo koristno (639)
Odtočna luknja v hladilniku je umazana / zamašena, kako jo očistiti? Potrjeno
Za to obstajajo posebne čistilne naprave, vendar je možno z vatirano palčko odstraniti tudi blokado ali umazanijo. Da odtočna luknja ostane čista in preprečuje vonjave, je priporočljivo, da v odtok 4-krat na leto damo kapljico klorovega belila.

To je bilo koristno (566)
Ali je normalno, da na zadnji steni hladilnika nastajajo kapljice vode ali ledu? Potrjeno
Ja, to je povsem običajen pojav. Vlaga, ki v hladilnik vstopi s toplim zrakom ali izdelki, se bo usedla na najhladnejšem delu, in sicer na zadnji steni. Ker zadnja stena lahko doseže temperature pod lediščem, bodo kapljice občasno zmrznile. Ko hladilnik miruje, se kapljice odtalijo in stečejo v odtok hladilnika.

To je bilo koristno (330)
Vrata mojega hladilnika se ne bodo pravilno zaprla, zakaj? Potrjeno
Dva najpogostejša vzroka sta, da hladilnik ni raven in da je tesnilo vrat poškodovano ali na njem ostane hrana. Prepričajte se, da je hladilnik poravnan, in preverite tesnilo vrat. Po potrebi zamenjajte tesnilo.

To je bilo koristno (259)
Kupil sem nov hladilnik, ali ga lahko takoj vklopim? Potrjeno
Ne, hladilnik mora vsaj 4 ure stati v pokončnem položaju, preden ga lahko vklopite. To je zato, ker se mora hladilna tekočina usediti.

To je bilo koristno (235)
Koliko prostora naj pustim med hladilnikom in steno? Potrjeno
Za dobro prezračevanje je najbolje, da na obeh straneh in na zadnji strani hladilnika ostane vsaj 5 cm prostega prostora.

To je bilo koristno (214)
Ali lahko v hladilnik dam toplo hrano ali pijačo? Potrjeno
Po možnosti ne. Temperatura v hladilniku se bo zvišala, kar negativno vpliva na ostale predmete, ki so v njej shranjeni.

To je bilo koristno (131)
Zakaj je v mojem hladilniku kondenzat? Potrjeno
Vzrokov je lahko več. Tesnilo vrat je lahko okvarjeno in v hladilnik vstopa zunanji zrak. Možno je tudi, da hladilnik ni raven, kar preprečuje pravilno zapiranje vrat. Drugi vzrok je velika razlika med temperaturo v hladilniku in zunaj, medtem ko se vrata pogosto odpirajo.

To je bilo koristno (103)
Koliko časa traja, da moj hladilnik doseže nastavljeno temperaturo, potem ko ga vklopim? Potrjeno
To je odvisno od velikosti, starosti in modela hladilnika. Traja lahko od nekaj ur do 24 ur, da hladilnik doseže nastavljeno temperaturo. Postopek lahko pospešimo tako, da nehitro pokvarljivo blago damo v hladilnik. Temperature v hladilniku ni mogoče pravilno izmeriti z občutkom zraka v notranjosti. Najboljši način, da ugotovimo, ali je hladilnik dosegel nastavljeno temperaturo, je, da v hladilnik postavimo kozarec vode s termometrom.

To je bilo koristno (98)
Kaj je R-410A? Potrjeno
R-410A je hladilno sredstvo, ki se uporablja v napravah, ki se ohladijo do 0 ° C, kot so hladilniki in klimatske naprave. Je zamenjava starejših hladilnih sredstev in ne poškoduje ozonske plasti.

To je bilo koristno (77)
Na gumijastih tesnilih mojega hladilnika je plesen, kaj naj naredim? Potrjeno
Gumijasta tesnila dejansko niso v hladilniku in so zato toplejša. To omogoča rast bakterij in nastanek plesni. Redno čistite gume, da to preprečite.

To je bilo koristno (77)

Loading…

Pridružite se pogovoru o tem izdelku

Priročnik AEG SKZ71800F0 Hladilnik