Priročnik AEG VS 230 Orbitalni brusilnik

Ali potrebujete priročnik za AEG VS 230 Orbitalni brusilnik? Spodaj si lahko ogledate in brezplačno prenesete priročnik v formatu PDF. Prav tako so navedeni pogosto postavljena vprašanja, ocena izdelka in povratne informacije uporabnikov, kar vam omogoča optimalno uporabo izdelka. Če to ni priročnik, ki ste ga želeli, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Priročnik

Loading…

Prenesi priročnik v slovenščini (PDF, 0.78 MB)
(Pomislite na okolje in ta priročnik natisnite le, če je to res nujno.)

Loading…

Ocena

Povejte nam, kaj menite o AEG VS 230 Orbitalni brusilnik, tako da oddate oceno izdelka. Ali želite deliti svoje izkušnje z izdelkom ali postaviti vprašanje? Oddajte komentar na dnu strani.
Ali ste zadovoljni s tem AEG izdelkom?
Da Ne
50%
50%
2 glasovi

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Na katerih materialih lahko uporabljam orbitalni brusilnik? Potrjeno
Orbitalni brusilniki se na splošno uporabljajo na lesu, lesenih materialih in barvanih površinah.Ti stroji so manj primerni za kovinske in kamnite površine.

To je bilo koristno (33)
Ali moram pri uporabi brusilnika nositi zaščito za oči? Potrjeno
Da. Majhni delci lahko med brušenjem letijo navzgor. Ko ti zadenejo oko, lahko povzročijo trajne poškodbe oči. Zato je vedno treba nositi zaščito za oči.

To je bilo koristno (0)
Ali moram pri uporabi brusilnika nositi zaščitno masko? Potrjeno
Da. Med brušenjem se sprosti prah, ki lahko povzroči poškodbe dihal. Nekatere površine lahko med brušenjem sproščajo tudi kemikalije, kot so barva ali lak. To je tudi dober razlog za nošenje zaščitne maske.

To je bilo koristno (0)
Ali moram pri uporabi brusilnika nositi zaščito za sluh? Potrjeno
Da, morali bi. Čeprav se količina hrupa, ki ga proizvaja brusilnik, med različnimi znamkami in modeli razlikuje, lahko dolgotrajna izpostavljenost glasnemu hrupu povzroči trajne poškodbe sluha. Zato je dobro nositi zaščito za sluh.

To je bilo koristno (0)

Pridružite se pogovoru o tem izdelku

Priročnik AEG VS 230 Orbitalni brusilnik