Priročniki za Kamei Strešni prtljažniki

Spodaj lahko najdete vse modele Kamei Strešni prtljažniki, za katere imamo na voljo priročnike. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vašega modela ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Kako hitro lahko vozim, če imam na avtomobilu nameščen strešni prtljažnik? Potrjeno

Na splošno ne obstaja nobena točno določena omejitev.Toda strešni prtljažnik lahko vpliva na vozno izkušnjo.Zato priporočamo, da ne presežete 130 kilometrov na uro.

To je bilo koristno (289) Preberi več

Ali strešni kovček vpliva na mojo porabo goriva? Potrjeno

Da. Čeprav je natančna količina odvisna od avtomobila in strešnega kovčka, lahko rečemo, da se bo poraba goriva povečala z 1 litrom na 100 kilometrov s povprečno hitrostjo 100 km / h.

To je bilo koristno (122) Preberi več

Kako najbolje naložiti strešni kovček? Potrjeno

Najprej poskusite naložiti najtežje predmete v sam avto in najlažje predmete naložite v strešni kovček. Utež enakomerno porazdelite po strešni omarici, najtežji predmeti pa so na sredini, nad strešnimi palicami. Prepričajte se, da se predmeti v strešni omarici ne morejo premikati in pokrivati ​​ostrih predmetov, da preprečite poškodbe strešne omarice ali druge prtljage.

To je bilo koristno (118) Preberi več

Zadnji komentarji

Priročnik Kamei Delphin Strešni prtljažnik
вадим 20-05-2021
Imam avtobox Cameo dolphin carbon design ...kupil že zdavnaj ...kje lahko najdem potrdilo za to škatlo ...ki ga moram pokazati prometni policiji pri preverjanju


(Prevedel Google)
Kamei Delphin Strešni prtljažnik
Priročnik Kamei Delphin Strešni prtljažnik
horst seidel 13-05-2021
ne morem odpreti svojega d.boxa


(Prevedel Google)
Kamei Delphin Strešni prtljažnik
Priročnik Kamei 330 Strešni prtljažnik
Chris claes 04-09-2019
Zdravo , Strešnega kovčka ni več mogoče odpreti. Nam lahko daš namig? [email protected]


(Prevedel Google)
Kamei 330 Strešni prtljažnik
Priročnik Kamei Delphin Strešni prtljažnik
Hans-Joachim Bob 05-01-2020
Prejel sem Kamei strešni kovček delfina preko Obi-online poslano. Natančno v skladu z navodili sem opravil preverjanje delovanja, tudi zato, da sem se prepričal, da je pribor popoln preverite. Škatla se ni odprla. Ali obstaja dodatna transportna ključavnica? Moram dobiti škatlo Žal bi ga rad poslal nazaj, saj tudi s pomočjo prijateljev ni bilo rešitve in sem se želel izogniti škodi. Nadležno ali smo kaj spregledali, ker hočem na Sk


(Prevedel Google)
Kamei Delphin Strešni prtljažnik
Priročnik Kamei Husky Strešni prtljažnik
Laura 13-10-2019
Pomoč! Ta strešni kovček smo brez težav uporabljali teden dni, nato pa smo ga shranili in ga ta vikend uporabili, da bi ugotovili, da ga ne moremo odpreti! Ključi se obrnejo in zaklenejo, vendar se sploh ne premika in smo obtičali, kaj storiti! Kaj idej?


(Prevedel Google)
Kamei Husky Strešni prtljažnik