Bébé Confort Axiss Avto sedež

Ali potrebujete priročnik za Bébé Confort Axiss Avto sedež? Spodaj si lahko ogledate in brezplačno prenesete priročnik v formatu PDF. Prav tako so navedeni pogosto postavljena vprašanja, ocena izdelka in povratne informacije uporabnikov, kar vam omogoča optimalno uporabo izdelka. Če to ni priročnik, ki ste ga želeli, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Priročnik

pdf2htmlEX
(Pomislite na okolje in ta priročnik natisnite le, če je to res nujno.)
Prenesi priročnik v slovenščini (PDF, 38.68 MB)

Ocena

Povejte nam, kaj menite o Bébé Confort Axiss Avto sedež, tako da oddate oceno izdelka. Ali želite deliti svoje izkušnje z izdelkom ali postaviti vprašanje? Oddajte komentar na dnu strani.
Ali ste zadovoljni s tem Bébé Confort izdelkom?
Da Ne
Bodite prvi, ki boste ocenili ta izdelek
0 glasovi

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Katero je najvarnejše mesto za namestitev avto sedeža? Potrjeno
To je deloma odvisno od avtomobila, toda če govorimo na splošno, je sredina zadnje klopi najvarnejše mesto.Na tem mestu je otrok najbolj oddaljen od boka avtomobila in posledično najbolje zaščiten v primeru nesreče.Toda to velja le v primeru nameščenega 3-točkovnega varnostnega pasu.Če je na voljo le trebušni pas, je varneje uporabiti zadnji sedež ob vratih.

To je bilo koristno (487)

Pridružite se pogovoru o tem izdelku

Ta priročnik je prvotno objavil Bébé Confort.