Priročnik BenQ MX570 Projektor

Ali potrebujete priročnik za BenQ MX570 Projektor? Spodaj si lahko ogledate in brezplačno prenesete priročnik v formatu PDF. Prav tako so navedeni pogosto postavljena vprašanja, ocena izdelka in povratne informacije uporabnikov, kar vam omogoča optimalno uporabo izdelka. Če to ni priročnik, ki ste ga želeli, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Priročnik

Loading…

pdf2htmlEX
Prenesi priročnik v slovenščini (PDF, 9.25 MB)
(Pomislite na okolje in ta priročnik natisnite le, če je to res nujno.)

Loading…

Ocena

Povejte nam, kaj menite o BenQ MX570 Projektor, tako da oddate oceno izdelka. Ali želite deliti svoje izkušnje z izdelkom ali postaviti vprašanje? Oddajte komentar na dnu strani.
Ali ste zadovoljni s tem BenQ izdelkom?
Da Ne
Bodite prvi, ki boste ocenili ta izdelek
0 glasovi

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Ali lahko projektor izklopim takoj po uporabi? Potrjeno
Po uporabi projektorja je lučka še vedno zelo vroča.Priporočamo, da projektor po uporabi pustite vklopljen in tako notranjemu ventilatorju omogočite, da opravi svoje delo in ohladi lučko.Tako boste podaljšali življenjsko dobo lučke.

To je bilo koristno (95)
Kaj je korekcija ključnega pomena? Potrjeno
Projektorja pogosto ni mogoče postaviti naravnost pred zaslon ali steno. Zaradi tega se lahko projicirana slika popači. To je ključni učinek. Keystone popravek je funkcija, ki obravnava to popačenje. Vsi projektorji ne ponujajo korekcije keystone.

To je bilo koristno (53)
Kakšno je kontrastno razmerje? Potrjeno
Kontrastno razmerje pove, kako daleč je najbolj bela od črne črne. Na primer kontrastno razmerje 400: 1 pomeni, da je najcrnejša črna barva na zaslonu 400-krat temnejša od najbolj bele. Visoko kontrastno razmerje prispeva k ostrini slike.

To je bilo koristno (30)

Pridružite se pogovoru o tem izdelku

Ta priročnik je prvotno objavil BenQ.
Priročnik BenQ MX570 Projektor