Priročnik Bosch UniversalVac 18 Ročni sesalnik

Ali potrebujete priročnik za Bosch UniversalVac 18 Ročni sesalnik? Spodaj si lahko ogledate in brezplačno prenesete priročnik v formatu PDF. Prav tako so navedeni pogosto postavljena vprašanja, ocena izdelka in povratne informacije uporabnikov, kar vam omogoča optimalno uporabo izdelka. Če to ni priročnik, ki ste ga želeli, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Priročnik

Loading…

pdf2htmlEX
Prenesi priročnik v slovenščini (PDF, 3.73 MB)
(Pomislite na okolje in ta priročnik natisnite le, če je to res nujno.)

Loading…

Ocena

Povejte nam, kaj menite o Bosch UniversalVac 18 Ročni sesalnik, tako da oddate oceno izdelka. Ali želite deliti svoje izkušnje z izdelkom ali postaviti vprašanje? Oddajte komentar na dnu strani.
Ali ste zadovoljni s tem Bosch izdelkom?
Da Ne
100%
0%
4 glasovi

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Kaj je HEPA? Potrjeno
HEPA pomeni visoko učinkovit zrak v trdnih delcih. Številni sesalniki imajo HEPA filter. HEPA filter bo ustavil vsaj 85% in največ 99,999995% vseh delcev 0,3 mikrometra (µm) in več.

To je bilo koristno (14)
Ali lahko za sesanje pepela uporabim navaden sesalnik? Potrjeno
Ne, to absolutno ni mogoče. Pepel, ki se zdi ohlajen, je v notranjosti še vedno topel ali celo vroč. Običajni sesalnik za to ni zasnovan in lahko povzroči požar. Poleg tega filtri običajnih sesalnikov niso vedno primerni za zadrževanje izredno majhnih delcev, kot je pepel. Nato lahko doseže motor sesalnika in povzroči škodo.

To je bilo koristno (9)

Pridružite se pogovoru o tem izdelku

Harald Wieber 17-05-2020
Sesalna moč je zelo v redu za ročni brezžični sesalnik, še posebej veliko boljša od vseh avtomobilskih sesalnikov, ki sem jih do sedaj uporabljal. Vendar pa je napolnjenost baterije le dovolj, da lahko reče avto.

odgovori | To je bilo koristno (0)(Translated by Google)
Priročnik Bosch UniversalVac 18 Ročni sesalnik