Priročnik - BTwin 120 Kolesarski računalnik

Ali potrebujete priročnik za BTwin 120 Kolesarski računalnik? Spodaj si lahko ogledate in brezplačno prenesete priročnik v formatu PDF. Prav tako so navedeni pogosto postavljena vprašanja, ocena izdelka in povratne informacije uporabnikov, kar vam omogoča optimalno uporabo izdelka. Če to ni priročnik, ki ste ga želeli, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Priročnik

pdf2htmlEX
Prenesi priročnik v slovenščini (PDF, 3.34 MB)
(Pomislite na okolje in ta priročnik natisnite le, če je to res nujno.)

Ocena

Povejte nam, kaj menite o BTwin 120 Kolesarski računalnik, tako da oddate oceno izdelka. Ali želite deliti svoje izkušnje z izdelkom ali postaviti vprašanje? Oddajte komentar na dnu strani.
Ali ste zadovoljni s tem BTwin izdelkom?
Da Ne
37%
63%
187 glasovi

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Zakaj moram vnesti velikost kolesa? Potrjeno
Za izračun prevožene razdalje kolesarski računalnik uporabi število vrtljajev. Število vrtljajev, pomnoženo z velikostjo kolesa, je enako prevoženi razdalji.

To je bilo koristno (2351)
Baterija v moji napravi je oksidirana, ali jo lahko še vedno varno uporabljam? Potrjeno
Ja, napravo je še vedno mogoče varno uporabljati. Najprej odstranite oksidno baterijo. Za to nikoli ne uporabljajte golih rok. Nato predelek za baterije očistite z vatirano palčko, namočeno v kis ali limonin sok. Pustite, da se posuši, in vstavite nove baterije.

To je bilo koristno (429)
Koliko kilometrov je en kilometer? Potrjeno
En kilometer je enak 0,621 milji. Deset kilometrov naredi 6,21 milje. Ena milja je enaka 1.609 kilometra. Deset milj pomeni 16,09 kilometra.

To je bilo koristno (425)

Pridružite se pogovoru o tem izdelku

Ta priročnik je prvotno objavil BTwin.