Priročnik Chubb Omega 1K Sef

Ali potrebujete priročnik za Chubb Omega 1K Sef? Spodaj si lahko ogledate in brezplačno prenesete priročnik v formatu PDF. Prav tako so navedeni pogosto postavljena vprašanja, ocena izdelka in povratne informacije uporabnikov, kar vam omogoča optimalno uporabo izdelka. Če to ni priročnik, ki ste ga želeli, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Priročnik

Loading…

pdf2htmlEX
Prenesi priročnik v slovenščini (PDF, 0.73 MB)
(Pomislite na okolje in ta priročnik natisnite le, če je to res nujno.)

Loading…

Ocena

Povejte nam, kaj menite o Chubb Omega 1K Sef, tako da oddate oceno izdelka. Ali želite deliti svoje izkušnje z izdelkom ali postaviti vprašanje? Oddajte komentar na dnu strani.
Ali ste zadovoljni s tem Chubb izdelkom?
Da Ne
Bodite prvi, ki boste ocenili ta izdelek
0 glasovi

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Ključavnica na mojem elektronskem sefu se ne bo odprla, vendar sem prepričan, da je vnesena koda pravilna. Kaj lahko naredim? Potrjeno
To se lahko zgodi, če je napetost baterije prenizka. To lahko povzročijo poceni ali skoraj prazne baterije. Zamenjajte baterije in poskusite znova. Če težave ne odpravite, se obrnite na proizvajalca.

To je bilo koristno (617)
Izgubil sem kombinacijo svojega sefa, kaj lahko storim? Potrjeno
V primeru sefa z elektronsko ključavnico je pogosto priložen zasilni ključ, s katerim je sef še vedno mogoče odpreti. Če ni na voljo ključa za nujne primere ali druge rešitve, vam lahko pomagajo specializirana podjetja. V primeru majhnega sefa pa so stroški specialista lahko višji kot stroški novega sefa. V tem primeru je zadnja možnost, da sef odprete.

To je bilo koristno (137)
Kdaj je dobro zavarovati svoj sef? Potrjeno
Na splošno je dobro zagotoviti sefe s težo do 1000 kilogramov. To tatu prepreči, da bi ukradel celoten sef. Možno je tudi, da zavarovalnica zahteva zavarovanje sefa. Sef naj vedno zavaruje strokovnjak.

To je bilo koristno (70)

Pridružite se pogovoru o tem izdelku

Ta priročnik je prvotno objavil Chubb.