Priročnik Cybex Balios S Lux Otroški voziček

Ali potrebujete priročnik za Cybex Balios S Lux Otroški voziček? Spodaj si lahko ogledate in brezplačno prenesete priročnik v formatu PDF. Prav tako so navedeni pogosto postavljena vprašanja, ocena izdelka in povratne informacije uporabnikov, kar vam omogoča optimalno uporabo izdelka. Če to ni priročnik, ki ste ga želeli, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Priročnik

Loading…

pdf2htmlEX
Prenesi priročnik v slovenščini (PDF, 4.83 MB)
(Pomislite na okolje in ta priročnik natisnite le, če je to res nujno.)

Loading…

Ocena

Povejte nam, kaj menite o Cybex Balios S Lux Otroški voziček, tako da oddate oceno izdelka. Ali želite deliti svoje izkušnje z izdelkom ali postaviti vprašanje? Oddajte komentar na dnu strani.
Ali ste zadovoljni s tem Cybex izdelkom?
Da Ne
Bodite prvi, ki boste ocenili ta izdelek
0 glasovi

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Kakšne so prednosti in slabosti uporabe zračnih gum na vozičku? Potrjeno
Največja prednost zračnih gum na vozičku je, da so zelo udobne tako za otroka kot za osebo, ki voziček vozi. Zračne pnevmatike omogočajo blaženje neravnih površin, kot so gozd ali plaža. Pomanjkljivost je, da zračne pnevmatike lahko popustijo.

To je bilo koristno (110)
Kakšne so prednosti in slabosti uporabe pnevmatik iz pene na vozičku? Potrjeno
Največja prednost pnevmatik iz pene na vozičku je ta, da ne morejo poravnati. Penaste pnevmatike nekoliko manj blažijo kot zračne pnevmatike, vendar so bolj udobne kot trdne moške. Številni sodobni vozički uporabljajo kombinacijo trdnih pnevmatik spredaj in pnevmatik na zadnji strani, zaradi česar je voziček gibčen in udoben.

To je bilo koristno (62)
Kakšne so prednosti in slabosti uporabe trdnih gum na vozičku? Potrjeno
Trdne pnevmatike naredijo voziček zelo gibčen. Pomanjkljivost je, da trdne pnevmatike zagotavljajo manj vlaženja in so zato manj udobne kot zračne ali penaste pnevmatike.

To je bilo koristno (55)

Pridružite se pogovoru o tem izdelku

Priročnik Cybex Balios S Lux Otroški voziček