Priročnik Dahle 20322 EMC Uničevalnik dokumentov

Ali potrebujete priročnik za Dahle 20322 EMC Uničevalnik dokumentov? Spodaj si lahko ogledate in brezplačno prenesete priročnik v formatu PDF. Prav tako so navedeni pogosto postavljena vprašanja, ocena izdelka in povratne informacije uporabnikov, kar vam omogoča optimalno uporabo izdelka. Če to ni priročnik, ki ste ga želeli, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Priročnik

Loading…

pdf2htmlEX
Prenesi priročnik v slovenščini (PDF, 2.2 MB)
(Pomislite na okolje in ta priročnik natisnite le, če je to res nujno.)

Loading…

Ocena

Povejte nam, kaj menite o Dahle 20322 EMC Uničevalnik dokumentov, tako da oddate oceno izdelka. Ali želite deliti svoje izkušnje z izdelkom ali postaviti vprašanje? Oddajte komentar na dnu strani.
Ali ste zadovoljni s tem Dahle izdelkom?
Da Ne
Bodite prvi, ki boste ocenili ta izdelek
0 glasovi

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Zakaj se drobilnik papirja po določenem obdobju ustavi? Potrjeno
Drobilniki papirja se morajo čez nekaj časa ohladiti, da se prepreči pregrevanje. Čas, ko naprava lahko deluje, preden se mora ohladiti, se med različnimi znamkami in modeli razlikuje.

To je bilo koristno (686)
Kako pogosto naj naoljim drobilnik papirja? Potrjeno
Ob občasni uporabi zadošča naoljitev drobilnika papirja enkrat na dva meseca. Pri (zelo) redni uporabi boste morda opazili, da ima naprava težave z drobljenjem ali da se papir zlahka zatakne. To so znaki, da je treba stroj naoljiti.

To je bilo koristno (328)
Ali lahko z WD-40 naoljim Dahle drobilnik papirja? Potrjeno
Ne, WD-40 je vrsta olja, zaradi katerega se papir drži in zagozdi v napravi. Za naoljevanje drobilnika papirja uporabljajte samo maziva, ki jih priporoča Dahle.

To je bilo koristno (27)
Ali lahko Dahle drobilnik papirja priključim na razdelilnik ali podaljšek? Potrjeno
Ne, drobilnik papirja Dahle je treba priključiti neposredno na steno. Če ga priključite v razdelilnik ali podaljšek, lahko poškodujete napravo in razveljavite garancijo.

To je bilo koristno (2)

Pridružite se pogovoru o tem izdelku

Priročnik Dahle 20322 EMC Uničevalnik dokumentov