Priročniki za Grelniki vode

Spodaj lahko najdete vse blagovne znamke Grelniki vode, za katere imamo na voljo priročnike. Kliknite na svojo blagovno znamko za seznam vseh modelov. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vaše blagovne znamke ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Moj kotel bo proizvajal le mlačno vodo, zakaj je to tako? Potrjeno
To verjetno pomeni, da je termostat pokvarjen. Za nasvet se obrnite na proizvajalca.

To je bilo koristno (312)
Kako najlažje namestim svoj kotel? Potrjeno
Najboljši kraj za namestitev kotla je blizu mesta, kjer bo uporabljeno največ tople vode (tj. Kopalnica). To zagotavlja hitro oskrbo s toplo vodo in minimalne toplotne izgube.

To je bilo koristno (136)
Ali je koristno izklopiti kotel med odsotnostjo ali počitnicami? Potrjeno
Številni sodobni kotli so zelo energetsko učinkoviti. Med odsotnostjo ali dopustom, ki traja en teden ali manj, bo za ogrevanje vode potrebno več energije kot za ohranjanje vode na trenutni temperaturi. Med odsotnostmi, ki trajajo dlje kot en teden, lahko prihranite energijo za izklop kotla.

To je bilo koristno (135)
Iz tlačnega varnostnega ventila prihaja voda, je to normalno? Potrjeno
Da, kotel je tlačna posoda. Ko postane tlak previsok, bo kotel to znižal s spuščanjem vode skozi ventil za razbremenitev tlaka. Monter kotla bi moral imeti pravilno odtok.

To je bilo koristno (99)
Kakšna je razlika med kotlom in plinskim kotlom? Potrjeno
Kotel ogreje vodo, preden jo želite uporabiti. Plinski kotel ogreje vodo v trenutku, ko je potrebna. To pomeni, da vam lahko pri običajnem kotlu zmanjka tople vode, ko je rezervoar prazen.

To je bilo koristno (39)