Priročniki za Auriol Lučke za bujenje

Spodaj lahko najdete vse modele Auriol Lučke za bujenje, za katere imamo na voljo priročnike. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vašega modela ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Kakšna je številka modela mojega izdelka Auriol? Potrjeno
Čeprav imajo nekateri izdelki Auriol nadomestno številko modela, imajo vsi številko IAN, s katero je izdelek mogoče identificirati.

To je bilo koristno (328)
Ali lahko vsako lučko za prebujanje uporabimo tudi za spanje? Potrjeno
Čeprav že ime pove drugače, imajo številne budilke tudi nastavitev, da zaspijo. Preprostejši modeli morda nimajo te funkcije, zato pred nakupom vedno preverite.

To je bilo koristno (23)
Kakšna je razlika med budilko in svetilko za dnevno svetlobo? Potrjeno
Bujenje je običajno namenjeno simulaciji naravnega prehoda iz temne v svetlobo in obratno. To vam omogoča, da se postopoma zbudite ali zaspite. Žarnice za dnevno svetlobo naj bi nadomestile pomanjkanje dnevne svetlobe pri ljudeh, ki imajo zaradi tega težave.

To je bilo koristno (15)