Priročniki za Posteljna dna

Spodaj lahko najdete vse blagovne znamke Posteljna dna, za katere imamo na voljo priročnike. Kliknite na svojo blagovno znamko za seznam vseh modelov. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vaše blagovne znamke ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Katere vrste vzmetnic so primerne za nastavljive podstavke z letvami? Potrjeno
Na nastavljivih podstavkih z letvami ni mogoče uporabiti vseh vzmetnic. Najbolj primerne so vzmetnice iz spominske pene, vzmetnice iz hladne pene, vzmetnice iz poliestra in vzmetnice iz lateksa. Lahko se uporabljajo tudi žepne vzmetnice. Vzmetnice in zračne blazine niso primerne za uporabo z nastavljivimi podstavki iz letvic. Vse vrste vzmetnic se lahko uporabljajo na običajnih podstavkih z letvami.

To je bilo koristno (21)
Ali lahko na zakonski postelji uporabljam dvojno vzmetnico z individualno nastavljivim podstavkom z letvicami? Potrjeno
Ne. Dvojne vzmetnice ni mogoče postaviti na zakonsko posteljo s posteljo z dnom posamično z letvicami, zaradi možne višinske razlike med obema polovicama. Vsaka polovica bo potrebovala eno vzmetnico. Prav tako ni mogoče uporabiti dvojnega vzmetnice.

To je bilo koristno (13)
Kakšna je najmanjša debelina žimnice? Potrjeno
Za vse vrste vzmetnic je priporočljivo, da so debele vsaj 16 cm, da zagotavljajo dovolj udobja.

To je bilo koristno (9)