Priročnik Electrolux EXD20DN4W Razvlaževalnik

Ali potrebujete priročnik za Electrolux EXD20DN4W Razvlaževalnik? Spodaj si lahko ogledate in brezplačno prenesete priročnik v formatu PDF. Prav tako so navedeni pogosto postavljena vprašanja, ocena izdelka in povratne informacije uporabnikov, kar vam omogoča optimalno uporabo izdelka. Če to ni priročnik, ki ste ga želeli, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Priročnik

Loading…

pdf2htmlEX
Prenesi priročnik v slovenščini (PDF, 22.76 MB)
(Pomislite na okolje in ta priročnik natisnite le, če je to res nujno.)

Loading…

Ocena

Povejte nam, kaj menite o Electrolux EXD20DN4W Razvlaževalnik, tako da oddate oceno izdelka. Ali želite deliti svoje izkušnje z izdelkom ali postaviti vprašanje? Oddajte komentar na dnu strani.
Ali ste zadovoljni s tem Electrolux izdelkom?
Da Ne
0%
100%
2 glasovi

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Zanima me starost moje naprave Electrolux. Kako to naredim? Potrjeno
Starost izdelka lahko določite s serijsko številko. To je mogoče najti v vaši napravi. Prvi znak serijske številke označuje leto (tj. 1 = 2001), dva znaka za tem pa teden proizvodnje (tj. 35 = 35. teden tega leta). Torej serijska številka 13500016 označuje, da je stroj iz 35. tedna leta 2001.

To je bilo koristno (509)
Ali lahko razvlažilec zraka vklopim takoj po nakupu? Potrjeno
Ne, tako kot hladilnik ali zamrzovalnik mora tudi naprava stati pokonci vsaj 2 uri, še bolje pa 24 ur, preden jo prvič vklopite.

To je bilo koristno (434)
Kako lahko pravilno prevažam razvlaževalnik zraka? Potrjeno
Razvlaževalnike je treba vedno prevažati v pokončnem položaju in dobro zaščitene. Vsak drug način prevoza lahko povzroči škodo na napravi.

To je bilo koristno (237)
Kakšna je idealna vlažnost za bivalni prostor? Potrjeno
Idealna vlažnost v hiši je med 40-60%. Pri višji ali nižji vlažnosti se bolj verjetno razvijejo glivice, bakterije in virusi in lahko doživite osebno nelagodje.

To je bilo koristno (216)

Pridružite se pogovoru o tem izdelku

Priročnik Electrolux EXD20DN4W Razvlaževalnik