Priročnik Fellowes Spectra A4 Plastifikator

Potrebujete priročnik za vaš Fellowes Spectra A4 Plastifikator? Spodaj si lahko brezplačno ogledate in prenesete PDF priročnik v slovenščini. Ta izdelek ima trenutno 0 pogosto zastavljeni vprašanji, 3 komentarjev in 4 glasov s povprečno oceno izdelka 25/100. Če to ni priročnik, ki ga želite, nas kontaktirajte.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Priročnik

Loading…

fellowes.com
1789 Norwood Avenue, Itasca, Illinois 60143-1095 • USA • 630-893-1600
Personal Laminator
Prenesi priročnik v slovenščini (PDF, 4.64 MB)
(Upoštevajte okolje in natisnite ta priročnik le, če je res potrebno)

Loading…

Ocena

Povejte nam, kaj menite o Fellowes Spectra A4 Plastifikator, tako da oddate oceno izdelka. Ali želite deliti svoje izkušnje z izdelkom ali postaviti vprašanje? Oddajte komentar na dnu strani.
Ali ste zadovoljni z Fellowes Spectra A4 Plastifikator?
Da Ne
25%
75%
4 glasovi

Pridružite se pogovoru o tem izdelku

Tukaj lahko delite svoje mnenje o Fellowes Spectra A4 Plastifikator. Če imate vprašanje, najprej natančno preberite priročnik. Zahtevo za priročnik lahko opravite z uporabo našega kontaktnega obrazca.

Anna 29-03-2020
Kupljeno za izdelavo ščitnikov proti brizganju za negovalce (covid19). 125 listov gre zelo dobro, 80 pa je "prekuhanih". Po celem listu so oznake, tako da lahko vidite skozi! Če bi bil termostat po izbiri glede na debelino pločevine, bi bilo bolje. Prijatelj je kupil enega od Lidla za 20 € in deluje bolje !!!

odgovori | To je bilo koristno (0) (Prevedel Google)
M Joe 13-01-2023
Pozdravljeni, rjuha je popolnoma zataknjena notri. Kako naj ga spravim ven, prosim?

odgovori | To je bilo koristno (0) (Prevedel Google)
Peter Kelly 02-05-2024
Neuporabna. Od začetka je ta malo rabljen stroj oddajal zvoke brušenja in dokument se je prenehal podajati. Gumb 'release' ne deluje in dokumente je treba potegniti skozi laminator. Nikoli nismo kupili izdelka Fellows, ki bi deloval. IZOGIBAJTE SE.

odgovori | To je bilo koristno (0) (Prevedel Google)

Več o tem priročniku

Zavedamo se, da je lepo imeti papirni priročnik za vaš Fellowes Spectra A4 Plastifikator. Priročnik lahko vedno prenesete z naše spletne strani in ga natisnete sami. Če želite imeti originalni priročnik, priporočamo, da kontaktirate Fellowes. Morda bodo lahko zagotovili originalni priročnik. Ali iščete priročnik za vaš Fellowes Spectra A4 Plastifikator v drugem jeziku? Na naši domači strani izberite želeni jezik in poiščite številko modela, da preverite, ali je na voljo.

Specifikacije

Blagovna znamka Fellowes
Model Spectra A4
Kategorija Plastifikatorji
Vrsta datoteke PDF
Velikost datoteke 4.64 MB

Vsi priročniki za Fellowes Plastifikatorji
Več priročnikov za Plastifikatorji

Priročnik Fellowes Spectra A4 Plastifikator

Podobni izdelki

Sorodne kategorije