Priročniki za Gerlach Grelniki

Spodaj lahko najdete vse modele Gerlach Grelniki, za katere imamo na voljo priročnike. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vašega modela ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Kako prah vpliva na učinkovitost grelnika? Potrjeno

Na grelnih elementih in v zračnih filtrih grelnika se lahko nabere prah, kar zmanjša njegovo učinkovitost. To lahko povzroči, da bo grelnik težje delal, da bi proizvedel enako količino toplote, kar vodi do povečane porabe energije in višjih računov za komunalne storitve. Če želite ohraniti učinkovitost grelnika, ga redno čistite in po potrebi zamenjajte zračni filter.

To je bilo koristno (106) Preberi več

Kako določim velikost grelnika, ki ga potrebujem za sobo? Potrjeno

Velikost grelnika, ki ga potrebujete za sobo, je odvisna od velikosti prostora in izolacije prostora. Splošno pravilo je, da porabite 60 vatov na kvadratni meter prostora. Na primer, če je soba velika 14 kvadratnih metrov, bi bil primeren grelec z močjo 840 W.

To je bilo koristno (63) Preberi več