Priročniki za Klimatske naprave

Spodaj lahko najdete vse blagovne znamke Klimatske naprave, za katere imamo na voljo priročnike. Kliknite na svojo blagovno znamko za seznam vseh modelov. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vaše blagovne znamke ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Kako pogosto naj očistim ali zamenjam filtre v klimatski napravi? Potrjeno
Priporočamo, da filtre v klimatski napravi preverjate štirikrat letno.Umazane filtre lahko očistite s pomočjo sesalnika ali pa jih operete, kar je odvisno od vrste filtra.Med vzdrževanjem mora strokovnjak oceniti, ali je čas za zamenjavo filtrov.

To je bilo koristno (2386)
Kaj pomeni BTU? Potrjeno
BTU pomeni britanska toplotna enota. Ta enota označuje sposobnost hlajenja.

To je bilo koristno (783)
Ali vsaka klimatska naprava deluje tudi kot razvlaževalnik zraka? Potrjeno
Hladen zrak, ki ga proizvaja klimatska naprava, ima pogosto relativno nizko vlago. Vendar je učinek manjši kot pri uporabi dejanskega vlažilca. Nekatere klimatske naprave imajo posebno funkcijo razvlaževanja zraka.

To je bilo koristno (470)
Kaj je R-410A? Potrjeno
R-410A je hladilno sredstvo, ki se uporablja v napravah, ki se ohladijo do 0 ° C, kot so hladilniki in klimatske naprave. Je zamenjava starejših hladilnih sredstev in ne poškoduje ozonske plasti.

To je bilo koristno (364)
Kako najbolje namestiti notranjo enoto razdeljene klimatske naprave? Potrjeno
To je odvisno od prostora, vendar je na splošno mogoče upoštevati naslednja pravila. Prepričajte se, da nič ne ovira pretoka zraka. Poskrbite, da je lokacija dostopna za vzdrževanje. Enoto namestite vsaj 2 metra od tal.

To je bilo koristno (262)
Ali klimatska naprava negativno vpliva na kakovost zraka? Potrjeno
Če je klimatska naprava pravilno vzdrževana, to ne bo vplivalo na kakovost zraka. Če na primer filter že dolgo ni bil zamenjan ali ni bilo opravljeno drugo vzdrževanje, lahko klimatska naprava proizvaja umazan zrak.

To je bilo koristno (261)
Ali lahko svojo mobilno klimatsko napravo postavim v omarico, da jo odstranim izpred oči? Potrjeno
Ne, absolutno ne. Mobilna klimatska naprava potrebuje prostor za pretok zraka in dovod zraka. V majhnem prostoru se naprava lahko pregreje.

To je bilo koristno (261)