Priročniki za Elica Kuhinjske nape

Spodaj lahko najdete vse modele Elica Kuhinjske nape, za katere imamo na voljo priročnike. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vašega modela ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Koliko razdalje naj bo med napo in kuhalno ploščo? Potrjeno
To je odvisno od blagovne znamke, toda na splošno velja, da naj bo napa vsaj 65 centimetrov nad plinsko kuhalno ploščo in vsaj 50 centimetrov nad električno ali indukcijsko kuhalno ploščo.To je namenjeno večji požarni varnosti.

To je bilo koristno (1050)
Ali potrebujem kuhinjsko napo z ali brez motorja? Potrjeno
Kuhinjske nape z motorjem so namenjene, kadar se zrak premika neposredno zunaj. Kuhinjska napa brez motorja je namenjena, kadar obstaja centralni prezračevalni sistem. Kuhinjske nape z motorjem nikoli ne priključite na centralni prezračevalni sistem!

To je bilo koristno (397)
Kako pogosto naj zamenjam premogovni filter v kuhinjski napa Elica? Potrjeno
Ogleni filter se blokira, na primer zaradi maščobe pri kuhanju. Za zagotovitev optimalnih rezultatov Elica priporoča zamenjavo filtra za oglje vsake 3 mesece.

To je bilo koristno (189)