Priročniki za Mikrovalovne pečice

Spodaj lahko najdete vse blagovne znamke Mikrovalovne pečice, za katere imamo na voljo priročnike. Kliknite na svojo blagovno znamko za seznam vseh modelov. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vaše blagovne znamke ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Moja mikrovalovna pečica se ne zažene, ko pritisnem gumb za zagon, kaj lahko storim? Potrjeno
V mnogih primerih se vrata mikrovalovne pečice niso pravilno zaprla. Odprite in zaprite vrata in poskusite znova.

To je bilo koristno (2937)
Ali lahko uporabljam mikrovalovno pečico, kadar vrtljiva plošča ne deluje? Potrjeno
Vrtljiva plošča zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote.Kadar ne deluje, mikrovalovne pečice ni mogoče ustrezno uporabljati.Pošljite jo na popravilo.

To je bilo koristno (1840)
Mikrovalovna pečica je vklopljena, vendar ne deluje. Zakaj to? Potrjeno
Možno je, da se vrata ne zaprejo pravilno. Za zagotovitev varnosti mikrovalovna pečica ne bo delovala, dokler se vrata popolnoma ne zaprejo. Včasih je to mogoče popraviti s prilagoditvijo tečaja vrat.

To je bilo koristno (1177)
Plošča sljude / kartona v mikrovalovni pečici se je odlepila. Ali lahko še vedno uporabljam mikrovalovno pečico? Potrjeno
Ne, absolutno ne. Ploščica sljude / kartona je valovod, ki distribuira mikrovalove. Vstavite ga nazaj ali poiščite zamenjavo.

To je bilo koristno (1128)
Moja mikrovalovna pečica nenehno oglaša, tudi ko je končana. Je to normalno? Potrjeno
Ja, to je običajen zvok. Ventilator po uporabi ohladi mikrovalovno pečico. Trajanje je odvisno od tega, kako dolgo deluje mikrovalovna pečica.

To je bilo koristno (961)
Zakaj v mikrovalovno pečico ne smem dajati kovine? Potrjeno
Kovina ne omogoča prehajanja mikrovalov, ampak jih odbija.Ko se mikrovalovi odbijajo nazaj na isto mesto, lahko nastanejo iskrice.

To je bilo koristno (678)
Ali lahko v mikrovalovni pečici zavrem vodo? Potrjeno
Ne, absolutno ne. Voda se lahko pregreje. To pomeni, da lahko voda doseže temperaturo nad 100 ℃ brez vrenja. Ko se ta voda nato dotakne katerega koli predmeta, lahko takoj zavre in pljuska, kar povzroči opekline.

To je bilo koristno (678)