Priročniki za Obsegi

Spodaj lahko najdete vse blagovne znamke Obsegi, za katere imamo na voljo priročnike. Kliknite na svojo blagovno znamko za seznam vseh modelov. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vaše blagovne znamke ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Zakaj vžig na mojem območju doseže klik? Potrjeno
Če je strelišče očiščeno z veliko vode, so se gumbi morda zmočili in sprožili vžig. Pustite, da se gumbi posušijo. Če težava ni odpravljena, se obrnite na proizvajalca.

To je bilo koristno (909)
Katere posode lahko uporabljate na indukcijskem območju? Potrjeno
Na splošno se vse magnetne posode lahko uporabljajo na indukcijskem območju. Skoraj vse nove posode so primerne za indukcijo.

To je bilo koristno (763)
Pečica v moji ponudbi se ne ogreje dovolj, kaj naj storim? Potrjeno
Termostat poskrbi, da se pečice segrejejo do določene temperature. Verjetno je okvarjen termostat. Naj ga zamenja. V dvomih se obrnite na proizvajalca.

To je bilo koristno (749)
Moj doseg ima vtič, ki ne ustreza običajni vtičnici, kaj naj storim? Potrjeno
Številni električni krožniki (tako keramični kot indukcijski) imajo drugačen čep. To je zato, ker ti aparati zahtevajo veliko energije. Namestitev naprave naj opravi strokovnjak.

To je bilo koristno (341)
Kaj je piroliza? Potrjeno
Nekatere pečice so opremljene s funkcijo pirolize. To je čistilni sistem, ki z zelo visokimi temperaturami sežge umazanijo in maščobo v pečici. Po pirolizi se bo vsa umazanija spremenila v pepel in jo bo mogoče enostavno odstraniti. Če ima pečica funkcijo pirolize, jo je priporočljivo uporabljati 3 do 4-krat na leto, da pečica ostane čista.

To je bilo koristno (268)
Ali lahko na podaljšek priklopim domet? Potrjeno
Naprave, ki zahtevajo veliko energije, na primer obseg, ni mogoče povezati z vsemi podaljški. Oglejte si, kakšna je poraba energije v območju, ki je označena v vatih, in preverite, ali lahko podaljški to rešijo. Obstajajo podaljški z debelejšimi kabli, namenjeni za uporabo večjih naprav.

To je bilo koristno (128)
Ali lahko hkrati uporabim več kosov z več pladnji za žar? Potrjeno
Tehnično je to mogoče. Vendar je od vrste hrane odvisno, ali morate med pripravo prilagoditi čas priprave ali pladnje zamenjati do polovice.

To je bilo koristno (125)
Ko uporabljam pečico, pogosto ostane ostanek hrane, ki pade na dno in povzroči dim. Kako lahko to preprečim? Potrjeno
Številne pečice imajo rešetko in pekač. Ko hrano pripravite na rešetki, lahko na dno postavite pekač, da preprečite, da ostanki hrane gorijo in povzročajo dim.

To je bilo koristno (125)