Priročniki za Omare za vino

Spodaj lahko najdete vse blagovne znamke Omare za vino, za katere imamo na voljo priročnike. Kliknite na svojo blagovno znamko za seznam vseh modelov. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vaše blagovne znamke ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Ali lahko rdeče in belo vino shranim v isti vinski omari? Potrjeno
Da. Rdeče in belo vino postrežemo pri različnih temperaturah, vendar je idealna temperatura za shranjevanje enaka, saj znaša 12 ° C.

To je bilo koristno (273) Preberi več
Če želim, da je moj hladilnik z zamrzovalnikom hladnejši, ali naj izberem višjo ali nižjo nastavitev? Potrjeno
Pri večini hladilnikov z zamrzovalnikom višja nastavitev pomeni, da se naprava močneje ohladi. Z nižjo nastavitvijo se bo naprava ohladila manj trdo in temperatura v zamrzovalniku bo višja.

To je bilo koristno (200) Preberi več
Kupil sem novo vinsko omarico, jo lahko takoj vklopim? Potrjeno
Ne, vinska omara mora vsaj 4 ure stati v pokončnem položaju, preden jo lahko vklopite. To je zato, ker se mora hladilna tekočina usediti.

To je bilo koristno (159) Preberi več
Koliko časa traja, da moj hladilnik doseže nastavljeno temperaturo, potem ko ga vklopim? Potrjeno
To je odvisno od velikosti, starosti in modela hladilnika. Traja lahko od nekaj ur do 24 ur, da hladilnik doseže nastavljeno temperaturo. Postopek lahko pospešimo tako, da nehitro pokvarljivo blago damo v hladilnik. Temperature v hladilniku ni mogoče pravilno izmeriti z občutkom zraka v notranjosti. Najboljši način, da ugotovimo, ali je hladilnik dosegel nastavljeno temperaturo, je, da v hladilnik postavimo kozarec vode s termometrom.

To je bilo koristno (136) Preberi več