Priročniki za Pečice

Spodaj lahko najdete vse blagovne znamke Pečice, za katere imamo na voljo priročnike. Kliknite na svojo blagovno znamko za seznam vseh modelov. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vaše blagovne znamke ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Moja pečica se ne ogreje dovolj, kaj naj naredim? Potrjeno
Termostat poskrbi, da se pečice segrejejo do določene temperature. Verjetno je okvarjen termostat. Naj ga zamenja. V dvomih se obrnite na proizvajalca.

To je bilo koristno (2053)
Kaj je piroliza? Potrjeno
Nekatere pečice so opremljene s funkcijo pirolize. To je čistilni sistem, ki z zelo visokimi temperaturami sežge umazanijo in maščobo v pečici. Po pirolizi se bo vsa umazanija spremenila v pepel in jo bo mogoče enostavno odstraniti. Če ima pečica funkcijo pirolize, jo je priporočljivo uporabljati 3 do 4-krat na leto, da pečica ostane čista.

To je bilo koristno (1873)
Ali lahko hkrati uporabim več kosov z več pladnji za žar? Potrjeno
Tehnično je to mogoče. Vendar je od vrste hrane odvisno, ali morate med pripravo prilagoditi čas priprave ali pladnje zamenjati do polovice.

To je bilo koristno (446)
Ko uporabljam pečico, pogosto ostane ostanek hrane, ki pade na dno in povzroči dim. Kako lahko to preprečim? Potrjeno
Številne pečice imajo rešetko in pekač. Ko hrano pripravite na rešetki, lahko na dno postavite pekač, da preprečite, da ostanki hrane gorijo in povzročajo dim.

To je bilo koristno (442)
Pri segrevanju se v pečici nabira dim, zakaj je tako? Potrjeno
Verjetno so v pečici ostali ostanki hrane iz prejšnje uporabe. Še posebej mastni ostanki hrane lahko pri segrevanju ustvarijo dim. Pečico temeljito očistite.

To je bilo koristno (441)