Bosch Pralni stroji

Spodaj lahko najdete vse modele Bosch Pralni stroji, za katere imamo na voljo priročnike. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vašega modela ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

V moj pralni stroj ne doteka voda. Kaj naj naredim? Potrjeno
Preverite, ali je priključek za vodo odprt in ali je cev za vodo prosto pretočna.Če to ne odpravi težave, se obrnite na proizvajalca.

To je bilo koristno (4948)
Moj pralni stroj je zelo glasen in/ali oddaja glasne tresljaje. Kaj lahko naredim? Potrjeno
Obstaja možnost, da pralni stroj ne stoji naravnost.To lahko popravite tako, da prilagodite noge stroja, da bo stal naravnost.To težavo lahko povzroči tudi preveč oblačil v stroju.Če omenjeno ni vzrok vaše težave, se obrnite na proizvajalca.

To je bilo koristno (3623)
Ali lahko pralni stroj priključim na priključek s toplo vodo? Potrjeno
Čeprav pralni stroji verjetno lahko prenesejo dovod tople vode (do 65 °C), tega večina proizvajalcev ne priporoča.Obstajajo pralni cikli, ki so namenjeni izrecno za hladno vodo.V teh primerih lahko ima uporaba tople vode negativen vpliv na rezultate pranja.Poleg tega je veliko pralnih strojev zasnovanih za priklop na hladno vodo.

To je bilo koristno (2074)