Priročniki za Pralno-sušilni stroji

Spodaj lahko najdete vse blagovne znamke Pralno-sušilni stroji, za katere imamo na voljo priročnike. Kliknite na svojo blagovno znamko za seznam vseh modelov. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vaše blagovne znamke ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Moj pralno-sušilni stroj zelo hrupi in / ali glasno vibrira, kaj lahko storim glede tega? Potrjeno
Možno je, da pralno-sušilni stroj ni izravnan. To lahko storite tako, da prilagodite stopala, da bodo popolnoma poravnana. Težavo lahko povzroči tudi vstavljanje več oblačil v stroj. Če ti niso vzrok za težavo, se obrnite na proizvajalca.

To je bilo koristno (1192)
Moj pralno-sušilni stroj diši, kaj lahko storim glede tega? Potrjeno
Obstajajo pralno-sušilni stroji s samočistilnimi funkcijami. Če te funkcije niso na voljo, lahko dodate 100 ml belega kisa ali 100 g kristalov sode in pustite, da pralno-sušilni stroj izvaja program 90 ℃.

To je bilo koristno (431)
Kakšna je razlika med uporabo pralno-sušilnega stroja in ločenega pralnega in sušilnega stroja? Potrjeno
Največja prednost pralno-sušilnega stroja je, da zavzame manj prostora. Vendar pa bo ločen sušilni stroj lahko sušil več kot pralno-sušilni stroj. Pralno-sušilni stroj prav tako porabi razmeroma več energije in zahteva več časa.

To je bilo koristno (227)
Ali lahko pralno-sušilni stroj priključim na podaljšek? Potrjeno
Naprave, ki zahtevajo veliko energije, na primer pralno-sušilni stroj, ni mogoče priključiti na vse podaljške. Oglejte si, kakšna je poraba energije pralno-sušilnega stroja, ki je označena v vatih, in preverite, ali lahko podaljšani kabel to reši. Obstajajo podaljški z debelejšimi kabli, namenjeni za uporabo večjih naprav.

To je bilo koristno (196)