Priročniki za Bosch Sesalniki

Spodaj lahko najdete vse modele Bosch Sesalniki, za katere imamo na voljo priročnike. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vašega modela ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Cev mojega sesalnika je zamašena, kaj lahko storim? Potrjeno
Odklopite cev in jo preglejte, da ugotovite, ali je dejansko zamašena. V tem primeru lahko vzamete dolg predmet, na primer metlo, in ga previdno potisnete skozi cev. S tem boste na splošno odstranili vse predmete, ki zamašijo cev. Če vam to ni pomagalo, se obrnite na proizvajalca.

To je bilo koristno (1376)
Kakšne velikosti so vrečke za prah? Potrjeno
Upoštevati je treba dve velikosti. Najprej je velikost plošče z vhodom v vrečo. To določa, ali bo vrečka za prah prilegala določenemu sesalniku. Potem je velikost vrečke. To je večinoma označeno v litrih in določa, koliko prahu lahko vsebuje vreča.

To je bilo koristno (766)
Napajalni kabel sesalnika se ne vrne nazaj v napravo. Kaj lahko storim? Potrjeno
Možno je, da se kabel zasuka ali prepogne. Nekajkrat popolnoma razvaljajte kabel in ga pod vodstvom rok zvijte nazaj v napravo. Če to ne reši težave, je možno, da je mehanizem za previjanje vrvice pokvarjen. V tem primeru se obrnite na proizvajalca ali servisno službo.

To je bilo koristno (537)
Moj sesalnik zasliši, kaj lahko storim? Potrjeno
To težavo pogosto povzroča polna vreča za prah ali filter ali če obstaja odprtina, ki prepušča zrak v cev. Preverite vrečko za prah in filter ter ju po potrebi zamenjajte. Preverite, ali so na ceveh luknje ali slabe povezave. Če težave ne odpravite, se obrnite na proizvajalca.

To je bilo koristno (456)
Kako odstranim prah in dlake z glave ščetke sesalnika? Potrjeno
Odstranjevanje prahu in las z glave ščetke sesalnika je izvedeno ročno. Če to ne gre po želji, lahko s finim glavnikom odstranite preostalo umazanijo.

To je bilo koristno (422)
Katero nastavitev na glavi krtače sesalnika naj uporabim? Potrjeno
Skoraj vsi sesalniki imajo glavo z nastavljivo krtačo. Uporabite krtačo za trde površine, da preprečite praske in poškodbe. Izklopite krtačo za preproge in preproge.

To je bilo koristno (349)
Ali lahko večkrat uporabim papirnato vrečko za prah? Potrjeno
To ni priporočljivo. Pore ​​vrečke se bodo nasičile, kar bo povzročilo izgubo sesanja in lahko poškodovalo motor.

To je bilo koristno (232)
Kaj je HEPA? Potrjeno
HEPA pomeni visoko učinkovit zrak v trdnih delcih. Številni sesalniki imajo HEPA filter. HEPA filter bo ustavil vsaj 85% in največ 99,999995% vseh delcev 0,3 mikrometra (µm) in več.

To je bilo koristno (215)
Ali lahko za sesanje pepela uporabim navaden sesalnik? Potrjeno
Ne, to absolutno ni mogoče. Pepel, ki se zdi ohlajen, je v notranjosti še vedno topel ali celo vroč. Običajni sesalnik za to ni zasnovan in lahko povzroči požar. Poleg tega filtri običajnih sesalnikov niso vedno primerni za zadrževanje izredno majhnih delcev, kot je pepel. Nato lahko doseže motor sesalnika in povzroči škodo.

To je bilo koristno (208)