Priročniki za Šivalni stroji

Spodaj lahko najdete vse blagovne znamke Šivalni stroji, za katere imamo na voljo priročnike. Kliknite na svojo blagovno znamko za seznam vseh modelov. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vaše blagovne znamke ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Iglo katere velikosti naj uporabim? Potrjeno

Velikost igle je odvisna od tkanine. Za debelejšo tkanino boste potrebovali miselno iglo. Uporaba igle pogosto omenjena na embalaži.

To je bilo koristno (1130) Preberi več

Vse sem preveril, toda nit mojega šivalnega stroja se kar naprej lomi, kaj lahko storim? Potrjeno

Če se zgornji navoj stroja neprekinjeno lomi tam, kjer igla vstopi v tkanino, lahko pride do manjših poškodb iglene plošče ali ohišja kleklje v obliki prask in / ali ostrih robov. Te manjše poškodbe lahko po nekaj šivih pretrgajo nit.

To je bilo koristno (1057) Preberi več

Koliko časa traja igla šivalnega stroja? Potrjeno

To se med proizvajalci razlikuje, na splošno pa igla traja približno 8 ur. Morda bo trajalo dlje, da se igla zlomi, pred tem pa bo postala topa in lahko poškoduje tkanino.

To je bilo koristno (534) Preberi več

Moja igla se neprestano lomi, kaj povzroča to? Potrjeno

Razlogi za to so lahko različni. Igla morda ni pravilna za izbrano tkanino, igla je morda postavljena prenizko, tkanina morda ni pravilno vodena ali je ohišje kleklje postavljeno nepravilno.

To je bilo koristno (497) Preberi več

Ali moram popolnoma izklopiti šivalni stroj, da zamenjam iglo? Potrjeno

Iglo lahko zamenjate po izklopu izdelka s stikalom za vklop / izklop. Pri čiščenju izdelka ga morate odklopiti od napajanja.

To je bilo koristno (386) Preberi več