Priročniki za Lego

Spodaj lahko najdete vse teme Lego, za katere imamo na voljo navodila za sestavljanje. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vaše teme ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

V kompletu manjka Lego kocka. Kje lahko naročim rezervno? Potrjeno

Lego ima službo, pri kateri lahko naročite rezervne kocke oziroma se nanjo obrnete, kadar v vašem kompletu manjka kocka.Več informacij je na voljo na njihovem spletnem mestu.

To je bilo koristno (4700) Preberi več

Kako lahko preprečim razbarvanje Lego igrač? Potrjeno

Dva dejavnika, ki najbolj prispevata k razbarvanju plastičnih Lego igrač, sta dolgotrajna izpostavljenost sončni svetlobi in cigaretni dim.Pri shranjevanju svojega kompleta Playmobil poskrbite, da bo čim manj izpostavljen omenjenima dejavnikoma.

To je bilo koristno (1804) Preberi več

Kakšen je najboljši način za čiščenje Lego kock? Potrjeno

Lego priporoča, da kocke ročno čistite z vodo, ki ima največ 40 °C, in blagim sredstvom za čiščenje.Kock nikoli ne perite v pralnem ali pomivalnem stroju.Po čiščenju naj se kocke posušijo na zraku.Električne dele lahko očistite samo s suho krpo.

To je bilo koristno (1682) Preberi več

Po izdelavi novega kompleta Lego mi ostane vedno nekaj majhnih kosov. Sem jih pozabil uporabiti? Potrjeno

Ne, veliko novih kompletov Lego ponuja rezervne dele za manjše kose.

To je bilo koristno (1416) Preberi več

Kateri je najboljši način nalepitve nalepk na Lego? Potrjeno

Če želite premakniti nalepke, je dobro, da na mesto, kamor želite nalepko, nanesete čistilo za steklo. Ko je nalepka na pravem mestu, jo pustite, da se posuši in se bo lepila.

To je bilo koristno (1226) Preberi več

Kje lahko najdem seznam delov mojega kompleta Lego? Potrjeno

Številna sodobna navodila Lego vključujejo seznam delov na koncu knjižice. V primeru več knjižic je seznam mogoče najti sredi PDF-ja.

To je bilo koristno (1173) Preberi več

Ali je mogoče kocke Lego in Duplo uporabljati v kombinaciji med seboj? Potrjeno

Da, kockice Lego in Duplo so združljive. Lego kocke se na votle kocke prilegajo kockam Duplo. Duplo kocke se najbolje prilegajo večjim Lego kockam in se lahko sprostijo iz manjših Lego kock.

To je bilo koristno (1055) Preberi več

Od katere starosti je Lego primeren za igranje? Potrjeno

Večina kompletov Lego je zaradi majhnih delov, ki jih vključujejo, primerna za igranje od 4. leta dalje. Posebna tema Duplo je primerna za otroke, stare 1,5 leta in več. Priporočena starost je vedno navedena na škatli.

To je bilo koristno (990) Preberi več

Kje lahko najdem navodila za nadomestni model mojega kompleta Lego Technic? Potrjeno

Navodila za alternativne modele smo združili z navodili glavnega modela. Pomaknite se mimo rednih navodil za ogled nadomestnega modela.

To je bilo koristno (357) Preberi več

Kje lahko najdem več informacij o svojem Lego kompletu ali Lego delu? Potrjeno

Če želite izvedeti več o kompletu ali delu Lego, na primer iz katerega leta je, koliko kosov ima komplet, nadomestne dele ali v katerih drugih kompletih je določen kos mogoče najti, je BrickLink.com najboljše mesto. BrickLink.com je spletno mesto s skoraj vsemi podrobnostmi o kompletih in delih Lego in je del skupine Lego.

To je bilo koristno (88) Preberi več