Priročniki za Playmobil

Spodaj lahko najdete vse teme Playmobil, za katere imamo na voljo navodila za sestavljanje. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vaše teme ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Kako lahko preprečim, da bi se moje igrače Playmobil razbarvale? Potrjeno

K razbarvanju plastike igrač Playmobil največ prispevata dolgotrajna izpostavljenost sončni svetlobi in cigaretnemu dimu. Pri shranjevanju Playmobila jih poskusite čim bolj zmanjšati.

To je bilo koristno (972) Preberi več

Kateri je najboljši način za čiščenje kosov Playmobila? Potrjeno

Playmobil svetuje, da koščke ročno očistite s toplo vodo ali vlažno krpo, mogoče z blagim detergentom. Opeke nikoli ne postavljajte v pralni ali pomivalni stroj. Potem naj se opeka posuši na zraku. Električne dele lahko čistite samo s suho krpo.

To je bilo koristno (743) Preberi več

Od katere starosti je Playmobil primeren za igranje? Potrjeno

Večina kompletov Playmobil je zaradi majhnih delov, ki jih vključujejo, primerna za igranje od 4. leta dalje. Posebna 1.2.3. tema je primerna za otroke, stare 1,5 leta in več. Priporočena starost je vedno navedena na škatli.

To je bilo koristno (435) Preberi več