Priročniki za Napihljive postelje

Spodaj lahko najdete vse blagovne znamke Napihljive postelje, za katere imamo na voljo priročnike. Kliknite na svojo blagovno znamko za seznam vseh modelov. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vaše blagovne znamke ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Moja zračna postelja se sčasoma počasi izprazni, vendar ni videti, da pušča. Zakaj to? Potrjeno

Razlike v temperaturah so pogost vzrok, da zračna postelja postane bolj mehka. Vroč zrak se širi in stare zračne pogodbe. Ko se zračna postelja čez dan napolni s toplim zrakom in se ponoči ohladi, se zračna postelja počuti mehkejša. Drugi vzroki so okvarjen ventil ali stari material, ki je postal porozen. V slednjem primeru je treba zračno posteljo zamenjati. V primeru okvare ventila se obrnite na proizvajalca.

To je bilo koristno (151) Preberi več

Ali lahko popravim puščanje v zračni postelji s kompletom za popravilo koles? Potrjeno

Puščanje v zračni postelji je mogoče odpraviti s kompletom za popravilo koles. Vendar pa se PVC, ki se uporablja v zračnih posteljah, lahko razlikuje od tistega v kolesarskih pnevmatikah, kar omogoča, da se lepilo ne bo dobro oprijelo zračne postelje. Za dolgotrajno popravilo je najbolje, da dobite komplet za popravilo, posebej izdelan za zračne postelje.

To je bilo koristno (45) Preberi več

Ali lahko napihnem zračno posteljo z usti? Potrjeno

Napihovanje zračne postelje z usti ni priporočljivo. Poleg tega, da traja dolgo časa in povzroči, da se osebi to vrti v glavi, je velika pomanjkljivost napihovanja zračne postelje z usti ta, da se bo poleg zraka slina vpihala v zračno posteljo. To lahko sčasoma vpliva na zračno posteljo.

To je bilo koristno (29) Preberi več

Vdolbine v obliki zračne postelje se med spanjem počutijo neprijetno, kaj lahko storim glede tega? Potrjeno

Te vdolbine v obliki zračne postelje so potrebne, da se prepreči, da bi se napihnila. Če se ti zdijo preveč močni, je zračna postelja preveč napihnjena. Spustite zrak, da bo mehkejši.

To je bilo koristno (27) Preberi več

Zračna postelja je hladna, kaj lahko storim? Potrjeno

Zračna postelja se ne izolira dobro, ker je napolnjena z zrakom. Mraz s tal bo šel v zrak zračne postelje, zaradi česar bo hladen. Da bi to preprečili, lahko uporabite izolirano preprogo pod zračno posteljo ali izolirano prevleko na vrhu zračne postelje.

To je bilo koristno (22) Preberi več