Priročniki za Coleman Šotori

Spodaj lahko najdete vse modele Coleman Šotori, za katere imamo na voljo priročnike. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vašega modela ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Ali lahko shranim šotor, ko je moker? Potrjeno

Samo za zelo kratka obdobja. Ko je šotor teden dni ali dlje shranjen v mokrem stanju, lahko postane plesniv. To je škodljivo za vaš šotor in morda tudi za zdravje.

To je bilo koristno (390) Preberi več

Kako impregniram šotor? Potrjeno

Postavite šotor, očistite krpo in jo pustite, da se posuši. Na krpo nanesite impregnacijsko sredstvo s pršilnikom za rastline ali drugim pršilom. Možna je tudi uporaba valjčka ali čopiča. Krpa mora biti popolnoma nasičena z impregnacijskim sredstvom. Obravnavajte tudi notranjost šotora. Vsa okna temeljito očistite z vlažno krpo. Na njih se impregnacijsko sredstvo ne sme posušiti. Pustite, da se šotorska krpa popolnoma posuši. Po potrebi ponovite zdravljenje.

To je bilo koristno (293) Preberi več

Ali lahko sam popravim solzo ali luknjo na platnu šotora? Potrjeno

Za sintetična platna šotora so na voljo posebni kosi samolepilnih krp. Enega od teh obližev nalepite na obe strani luknje ali solze. Za platna šotora iz bombaža ali platna šotora iz mešanih materialov je najbolje uporabiti obliže, ki jih lahko likate. To bo zahtevalo likalnik.

To je bilo koristno (223) Preberi več

Zadrga mojega šotora ne bo delovala gladko, kaj lahko storim? Potrjeno

Ko zadrga teče gladko, uporabite suh PTFE razpršilec ali silikonski razpršilec. Ne pršite na krpo in preventivno pršite, da preprečite prihodnje težave.

To je bilo koristno (164) Preberi več

Na notranji strani šotora so kapljice vode, ali to pomeni, da pušča? Potrjeno

Ne, to je verjetno kondenzacija. Poskrbite, da bo šotor dobro prezračen, da bo kondenzacija čim manjša.

To je bilo koristno (135) Preberi več

Katere šotorske kljuke je najbolje uporabiti za katere površine? Potrjeno

Na travnatih ali gozdnih površinah lahko uporabite polkrožne ali plastične kljukice. Na skalnatih površinah morate uporabiti kamnite kljukice. Na glinenih površinah lahko uporabite polkrožne, plastične ali univerzalne kljukice. Na gramoznih površinah potrebujete polkrožne ali univerzalne kljukice, na pesku pa lesene kljukice.

To je bilo koristno (111) Preberi več

Sredstvo za impregnacijo pušča bele madeže ali belo meglico na šotorski krpi, kaj lahko storim glede tega? Potrjeno

Če sredstvo na šotorski krpi pusti belo meglico ali bele madeže, to pomeni, da ste na ta področja nanesli več impregnacijskega sredstva. To ni škodljivo in madeži sčasoma pogosto izginejo. Za preprečevanje madežev ni priporočljivo uporabljati manj impregnacijskega sredstva. Za dobre rezultate mora biti krpa popolnoma nasičena z impregnacijskim sredstvom.

To je bilo koristno (102) Preberi več

Zadnji komentarji

Priročnik Coleman Coastline 4 Deluxe Šotor
Claudia 28-05-2024
Dobro jutro. Kako dolge so palice na šotoru Coleman Coastline 4 Deluxe? Ne najdem ga v priročniku. Hvala vam


(Prevedel Google)
Coleman Coastline 4 Deluxe Šotor
Priročnik Coleman Bi Space 400 Šotor
Léon van der Heijden 27-03-2024
navodila za namestitev


(Prevedel Google)
Coleman Bi Space 400 Šotor