Priročnik Kenwood KDC-W4737U Avto radio

Ali potrebujete priročnik za Kenwood KDC-W4737U Avto radio? Spodaj si lahko ogledate in brezplačno prenesete priročnik v formatu PDF. Prav tako so navedeni pogosto postavljena vprašanja, ocena izdelka in povratne informacije uporabnikov, kar vam omogoča optimalno uporabo izdelka. Če to ni priročnik, ki ste ga želeli, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Priročnik

Loading…

Prenesi priročnik v slovenščini (PDF, 2.15 MB)
(Pomislite na okolje in ta priročnik natisnite le, če je to res nujno.)

Loading…

Ocena

Povejte nam, kaj menite o Kenwood KDC-W4737U Avto radio, tako da oddate oceno izdelka. Ali želite deliti svoje izkušnje z izdelkom ali postaviti vprašanje? Oddajte komentar na dnu strani.
Ali ste zadovoljni s tem Kenwood izdelkom?
Da Ne
Bodite prvi, ki boste ocenili ta izdelek
0 glasovi

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Kaj je DAB +? Potrjeno
DAB + je naslednik FM signala in pomeni Digital Audio Broadcasting. Gre za digitalni signal, ki omogoča več kanalov znotraj iste pasovne širine in omogoča lažje preklapljanje med kanali.

To je bilo koristno (384)
Kakšna je razlika med FM in AM? Potrjeno
FM in AM sta modulaciji, ki se uporabljata za prenos signala. FM pomeni Frekvenčna modulacija, AM pa Amplitudna modulacija. AM je najstarejša oblika modulacije. Največja razlika je v tem, da je FM signal veliko močnejši od AM signala.

To je bilo koristno (202)
V radiu mojega avtomobila je zataknjen CD, kaj naj storim? Potrjeno
Nekateri avtoradii imajo funkcijo odstranjevanja zlepljenih CD-jev. Ugasnite avto in za 10 sekund hkrati pritisnite tipki za vklop in izmet. Če to ne deluje, zaženite avto in poskusite znova.

To je bilo koristno (192)
Kakšna velikost avtoradia ustreza mojemu avtomobilu? Potrjeno
Obstajata dve standardni velikosti avtoradia, 1-DIN in 2-DIN. 1-DIN je standardni vitek in 2-DIN je dvakrat večji od višine. 2-DIN avtoradii imajo pogosto prostor za zaslon za prikaz navigacijskih informacij ali predvajanje filmov.

To je bilo koristno (155)

Pridružite se pogovoru o tem izdelku

Priročnik Kenwood KDC-W4737U Avto radio