Priročnik Kenwood KDC-W7537U Avto radio

Potrebujete priročnik za vaš Kenwood KDC-W7537U Avto radio? Spodaj si lahko brezplačno ogledate in prenesete PDF priročnik v slovenščini. Ta izdelek ima trenutno 4 pogosto zastavljeni vprašanji, 0 komentarjev in ima 0 glasov. Če to ni priročnik, ki ga želite, nas kontaktirajte.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Priročnik

Loading…

RADIO SPREJEMNIK S PREDVAJALNIKOM CD
KDC-W7537U
KDC-W7537UY
KDC-W7037
KDC-W7037Y
NAVODILA ZA UPORABO
Slovenia/00 (KEE)
KEESloveniar2.indd1KEESloveniar2.indd1 07.1.297:54:04PM07.1.297:54:04PM
Prenesi priročnik v slovenščini (PDF, 1.14 MB)
(Upoštevajte okolje in natisnite ta priročnik le, če je res potrebno)

Loading…

Ocena

Povejte nam, kaj menite o Kenwood KDC-W7537U Avto radio, tako da oddate oceno izdelka. Ali želite deliti svoje izkušnje z izdelkom ali postaviti vprašanje? Oddajte komentar na dnu strani.
Ali ste zadovoljni z Kenwood KDC-W7537U Avto radio?
Da Ne
Bodite prvi, ki boste ocenili ta izdelek
0 glasovi

Pridružite se pogovoru o tem izdelku

Tukaj lahko delite svoje mnenje o Kenwood KDC-W7537U Avto radio. Če imate vprašanje, najprej natančno preberite priročnik. Zahtevo za priročnik lahko opravite z uporabo našega kontaktnega obrazca.

Več o tem priročniku

Zavedamo se, da je lepo imeti papirni priročnik za vaš Kenwood KDC-W7537U Avto radio. Priročnik lahko vedno prenesete z naše spletne strani in ga natisnete sami. Če želite imeti originalni priročnik, priporočamo, da kontaktirate Kenwood. Morda bodo lahko zagotovili originalni priročnik. Ali iščete priročnik za vaš Kenwood KDC-W7537U Avto radio v drugem jeziku? Na naši domači strani izberite želeni jezik in poiščite številko modela, da preverite, ali je na voljo.

Specifikacije

Blagovna znamka Kenwood
Model KDC-W7537U
Kategorija Avto radii
Vrsta datoteke PDF
Velikost datoteke 1.14 MB

Vsi priročniki za Kenwood Avto radii
Več priročnikov za Avto radii

Pogosto zastavljena vprašanja o Kenwood KDC-W7537U Avto radio

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Kaj je DAB +? Potrjeno

DAB + je naslednik FM signala in pomeni Digital Audio Broadcasting. Gre za digitalni signal, ki omogoča več kanalov znotraj iste pasovne širine in omogoča lažje preklapljanje med kanali.

To je bilo koristno (502) Preberi več

V radiu mojega avtomobila je zataknjen CD, kaj naj storim? Potrjeno

Nekateri avtoradii imajo funkcijo odstranjevanja zlepljenih CD-jev. Ugasnite avto in za 10 sekund hkrati pritisnite tipki za vklop in izmet. Če to ne deluje, zaženite avto in poskusite znova.

To je bilo koristno (278) Preberi več

Kakšna je razlika med FM in AM? Potrjeno

FM in AM sta modulaciji, ki se uporabljata za prenos signala. FM pomeni Frekvenčna modulacija, AM pa Amplitudna modulacija. AM je najstarejša oblika modulacije. Največja razlika je v tem, da je FM signal veliko močnejši od AM signala.

To je bilo koristno (276) Preberi več

Kakšna velikost avtoradia ustreza mojemu avtomobilu? Potrjeno

Obstajata dve standardni velikosti avtoradia, 1-DIN in 2-DIN. 1-DIN je standardni vitek in 2-DIN je dvakrat večji od višine. 2-DIN avtoradii imajo pogosto prostor za zaslon za prikaz navigacijskih informacij ali predvajanje filmov.

To je bilo koristno (236) Preberi več
Priročnik Kenwood KDC-W7537U Avto radio

Podobni izdelki

Sorodne kategorije