Priročniki za Dahon Zložljiva kolesa

Spodaj lahko najdete vse modele Dahon Zložljiva kolesa, za katere imamo na voljo priročnike. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vašega modela ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Kakšen je pravi tlak v pnevmatikah za kolo? Potrjeno
Kolesno pnevmatiko je treba precej močno napihniti. Natančen tlak je lahko različen za vsako kolo in znamko, na splošno pa je dobro uporabiti vsaj 3,5 do 4,5 bara. Idealen tlak je pogosto naveden na pnevmatiki.

To je bilo koristno (90)
Kako pogosto naj mažem svojo kolesarsko verigo? Potrjeno
Pri običajni uporabi je verigo najbolje mazati enkrat mesečno. V primeru intenzivne uporabe to frekvenco povečajte. Podmazujte tudi po potovanjih ob močnem dežju ali veliko prahu.

To je bilo koristno (32)
Koliko teže lahko nosi moje zložljivo kolo Dahon? Potrjeno
Vsa zložljiva kolesa Dahon lahko nosijo do 105 kg.

To je bilo koristno (29)
Kaj velikost kolesa pove o mojem kolesu? Potrjeno
Z večjim kolesom boste z enim vrtenjem prevozili večjo razdaljo. Brez dodatne prestave ali druge pomoči bo to pogosto stalo tudi več truda. Zato ni res, da bodo kolesa z večjimi kolesi šla hitreje.

To je bilo koristno (20)
Pnevmatike na mojem kolesu so prazne, čeprav kolesa že dolgo ne uporabljam, zakaj je tako? Potrjeno
Kolesarske gume so narejene iz gume. To je naravni izdelek, ki je nagnjen k izsušitvi. To se lahko zgodi zaradi izpostavljenosti sončni svetlobi ali daljšega časa. Izsušena pnevmatika lahko med prvo vožnjo poči ali pokvari.

To je bilo koristno (20)