Priročniki za Speedlink Igralni krmilniki

Spodaj lahko najdete vse modele Speedlink Igralni krmilniki, za katere imamo na voljo priročnike. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vašega modela ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Baterija v moji napravi je oksidirana, ali jo lahko še vedno varno uporabljam? Potrjeno

Ja, napravo je še vedno mogoče varno uporabljati. Najprej odstranite oksidno baterijo. Za to nikoli ne uporabljajte golih rok. Nato predelek za baterije očistite z vatirano palčko, namočeno v kis ali limonin sok. Pustite, da se posuši, in vstavite nove baterije.

To je bilo koristno (119) Preberi več

Ali lahko kabel po uporabi ovijem okoli naprave? Potrjeno

Bolje je, da tega ne počnete, ker lahko poškodujete kabel. Najbolje je, da vrvico zavijete tako, kot je bila, ko je bil izdelek pakiran.

To je bilo koristno (88) Preberi več

Zadnji komentarji

Priročnik Speedlink SL-6566-BK-01 Igralni krmilnik
Peťko SK 01-02-2022
Gamepad teče kot ura, najprej napolnjen do FULL in nato priključen na USBWireless, gamepad je zaznal samodejno ... Takoj sem preizkusil dve igri: GOD OF WAR in IT TAKES TWO ... Nimam niti najmanjšega komentarja SUPER priporočam in izbire nimajo napake na igralni plošči !!! Škoda, da NHL ni na PC-ju ... :(


(Prevedel Google)
Speedlink SL-6566-BK-01 Igralni krmilnik