Priročniki za Palični mešalniki

Spodaj lahko najdete vse blagovne znamke Palični mešalniki, za katere imamo na voljo priročnike. Kliknite na svojo blagovno znamko za seznam vseh modelov. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vaše blagovne znamke ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Kako lahko najbolje očistim ročni mešalnik? Potrjeno

Večina ročnih mešalnikov ima snemljiv kos, ki ga lahko vstavite v pomivalni stroj, to mora biti navedeno v priročniku. Ročno čiščenje lahko opravite tako, da rezila položite v skledo s toplo vodo in vklopite ročni mešalnik. Če želite, dodajte nekaj detergenta. Rezila nikoli ne sušite, saj lahko to postane topo.

To je bilo koristno (143) Preberi več

Kako uporabim različne hitrosti? Potrjeno

Najbolje je začeti z najnižjo hitrostjo in graditi do najvišje hitrosti. To bo dalo najboljše rezultate in najmanj brizgov.

To je bilo koristno (102) Preberi več

Ali lahko kabel po uporabi ovijem okoli naprave? Potrjeno

Bolje je, da tega ne počnete, ker lahko poškodujete kabel. Najbolje je, da vrvico zavijete tako, kot je bila, ko je bil izdelek pakiran.

To je bilo koristno (43) Preberi več