Priročniki za Penilci mleka

Spodaj lahko najdete vse blagovne znamke Penilci mleka, za katere imamo na voljo priročnike. Kliknite na svojo blagovno znamko za seznam vseh modelov. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vaše blagovne znamke ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Mleko se ne bo penilo pravilno, zakaj je tako? Potrjeno

Možno je, da penilnik mleka po predhodni uporabi ni bil pravilno očiščen. Stari ostanki lahko preprečijo, da bi se mleko pravilno penilo. Odvisno od naprave lahko vedno ostane del mleka, ki se ne peni. To je normalno.

To je bilo koristno (400) Preberi več

Katere vrste mleka lahko uporabljam v penilcu mleka? Potrjeno

V bistvu se lahko uporabljajo vse vrste mleka, ki nimajo dodanega okusa ali sladkorja, tudi sojino mleko. Da bi dobili najboljše spenjeno mleko, so pomembne beljakovine v mleku. Te beljakovine se razgradijo, ko mleko nekaj časa stoji ali je odprto. Vedno je najbolje uporabiti mleko iz na novo odprte embalaže.

To je bilo koristno (232) Preberi več