Priročniki za Electrolux Pisala

Spodaj lahko najdete vse modele Electrolux Pisala, za katere imamo na voljo priročnike. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vašega modela ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Zanima me starost moje naprave Electrolux. Kako to naredim? Potrjeno
Starost izdelka lahko določite s serijsko številko. To je mogoče najti v vaši napravi. Prvi znak serijske številke označuje leto (tj. 1 = 2001), dva znaka za tem pa teden proizvodnje (tj. 35 = 35. teden tega leta). Torej serijska številka 13500016 označuje, da je stroj iz 35. tedna leta 2001.

To je bilo koristno (378)
Katere posode lahko uporabite na indukcijski kuhalni plošči? Potrjeno
Na splošno lahko vse magnetne posode uporabljate na indukcijski kuhalni plošči. Skoraj vse nove posode so primerne za indukcijo.

To je bilo koristno (5)
Ali lahko posode s teflonom dam v pomivalni stroj? Potrjeno
Ja lahko. Vendar se bo ponev obrabila hitreje, kot če jo čistite ročno. Ko ročno čistite ponev s teflonom, nikoli ne uporabljajte čistilcev, temveč mehko gobo ali krpo.

To je bilo koristno (0)