Priročniki za Electrolux Sokovniki

Spodaj lahko najdete vse modele Electrolux Sokovniki, za katere imamo na voljo priročnike. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vašega modela ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Zanima me starost moje naprave Electrolux. Kako to naredim? Potrjeno
Starost izdelka lahko določite s serijsko številko. To je mogoče najti v vaši napravi. Prvi znak serijske številke označuje leto (tj. 1 = 2001), dva znaka za tem pa teden proizvodnje (tj. 35 = 35. teden tega leta). Torej serijska številka 13500016 označuje, da je stroj iz 35. tedna leta 2001.

To je bilo koristno (509)
Kakšna je razlika med sokovnikom in sokovnikom za citruse? Potrjeno
Sokovnik za citruse stisne sok iz agrumov, ki ga je treba najprej prepoloviti in celuloza ostane v sadju. Sokovnik se bo zasul in skozi sito stisnil cel kos sadja in zbral celulozo, kar bo povzročilo večjo količino soka.

To je bilo koristno (39)
Ali moram sadje olupiti, preden ga dam v sokovnik? Potrjeno
Ne, neolupljeno sadje lahko vstavite v sokovnik. Olupke bomo zbrali s celulozo. Dobro je odstraniti morebitne koščice s plodov.

To je bilo koristno (28)