Priročnik Mesko MS 4624 Palični mešalniki

Ali potrebujete priročnik za Mesko MS 4624 Palični mešalniki? Spodaj si lahko ogledate in brezplačno prenesete priročnik v formatu PDF. Prav tako so navedeni pogosto postavljena vprašanja, ocena izdelka in povratne informacije uporabnikov, kar vam omogoča optimalno uporabo izdelka. Če to ni priročnik, ki ste ga želeli, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Priročnik

Loading…

pdf2htmlEX
Prenesi priročnik v slovenščini (PDF, 2.23 MB)
(Pomislite na okolje in ta priročnik natisnite le, če je to res nujno.)

Loading…

Ocena

Povejte nam, kaj menite o Mesko MS 4624 Palični mešalniki, tako da oddate oceno izdelka. Ali želite deliti svoje izkušnje z izdelkom ali postaviti vprašanje? Oddajte komentar na dnu strani.
Ali ste zadovoljni s tem Mesko izdelkom?
Da Ne
Bodite prvi, ki boste ocenili ta izdelek
0 glasovi

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Kako lahko najbolje očistim ročni mešalnik? Potrjeno
Večina ročnih mešalnikov ima snemljiv kos, ki ga lahko vstavite v pomivalni stroj, to mora biti navedeno v priročniku. Ročno čiščenje lahko opravite tako, da rezila položite v skledo s toplo vodo in vklopite ročni mešalnik. Če želite, dodajte nekaj detergenta. Rezila nikoli ne sušite, saj lahko to postane topo.

To je bilo koristno (93)
Kako uporabim različne hitrosti? Potrjeno
Najbolje je začeti z najnižjo hitrostjo in graditi do najvišje hitrosti. To bo dalo najboljše rezultate in najmanj brizgov.

To je bilo koristno (56)
Ali lahko kabel po uporabi ovijem okoli naprave? Potrjeno
Bolje je, da tega ne počnete, ker lahko poškodujete kabel. Najbolje je, da vrvico zavijete tako, kot je bila, ko je bil izdelek pakiran.

To je bilo koristno (14)

Pridružite se pogovoru o tem izdelku

Priročnik Mesko MS 4624 Palični mešalniki