Priročniki za Trotec Grelne pištole

Spodaj lahko najdete vse modele Trotec Grelne pištole, za katere imamo na voljo priročnike. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vašega modela ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Kakšni so znaki okvare toplotne pištole? Potrjeno

Znaki okvare toplotne pištole vključujejo pomanjkanje toplote, zmanjšanje toplotne moči, nenavaden vonj ali iskre iz toplotne pištole. Če opazite katerega od teh znakov, izklopite toplotno pištolo in jo prenehajte uporabljati.

To je bilo koristno (49) Preberi več

Kako lahko preprečim poškodbe površine, na kateri uporabljam toplotno pištolo? Potrjeno

Da preprečite poškodbe površine, je pomembno, da se toplotna pištola premika in jo držite na ustrezni razdalji od površine. Prav tako je priporočljivo, da pri delu z občutljivimi materiali uporabite nižjo nastavitev temperature in uporabite zaščito, odporno na vročino.

To je bilo koristno (41) Preberi več

Ali lahko električno orodje shranim v lopi ali garaži? Potrjeno

Na splošno lahko električno orodje shranite v lopi ali garaži, tudi če tam včasih zmrzne. Za življenjsko dobo električnega orodja pa je bolje, da ga hranite v suhem prostoru brez večjih temperaturnih nihanj. V lopi ali garaži lahko razlike v temperaturi povzročijo nastanek kondenza, ki lahko povzroči rjo. Poleg tega orodja, ki delujejo na baterije, delujejo krajše in se pri zelo nizkih temperaturah ne polnijo tako dobro. Da bi bili prepričani, kako je treba vaše električno orodje shraniti, vedno temeljito preberite uporabniški priročnik.

To je bilo koristno (8) Preberi več