Priročniki za Hilti Rotacijska kladiva

Spodaj lahko najdete vse modele Hilti Rotacijska kladiva, za katere imamo na voljo priročnike. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vašega modela ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Kakšna je razlika med udarnim vrtalnikom in vrtalnim kladivom? Potrjeno

Udarni vrtalniki se lahko uporabljajo za vrtanje lukenj v opeke in zidove malte. Za vrtanje lukenj v betonske stene potrebujete vrtalno kladivo.

To je bilo koristno (196) Preberi več

Kaj pomeni Joule (J) v zvezi s kladivi? Potrjeno

Število Joule je pokazatelj energije udarca vrtalnega kladiva. Za vrtanje običajnih lukenj v beton zadostuje kladivo z 2,2 J.

To je bilo koristno (131) Preberi več

Ali moram pri uporabi svedra nositi zaščito za sluh? Potrjeno

Ja, moral bi. Čeprav se količina hrupa, ki ga proizvaja sveder, med različnimi znamkami in modeli razlikuje, lahko dolgotrajna izpostavljenost glasnemu hrupu povzroči trajne poškodbe sluha. Zato je dobro nositi zaščito za sluh.

To je bilo koristno (88) Preberi več

Ali lahko električno orodje shranim v lopi ali garaži? Potrjeno

Na splošno lahko električno orodje shranite v lopi ali garaži, tudi če tam včasih zmrzne. Za življenjsko dobo električnega orodja pa je bolje, da ga hranite v suhem prostoru brez večjih temperaturnih nihanj. V lopi ali garaži lahko razlike v temperaturi povzročijo nastanek kondenza, ki lahko povzroči rjo. Poleg tega orodja, ki delujejo na baterije, delujejo krajše in se pri zelo nizkih temperaturah ne polnijo tako dobro. Da bi bili prepričani, kako je treba vaše električno orodje shraniti, vedno temeljito preberite uporabniški priročnik.

To je bilo koristno (16) Preberi več

Zadnji komentarji

Priročnik Hilti TE 7-C Rotacijsko kladivo
James 04-12-2021
Kakršne koli ideje, zakaj udarec s kladivom ne deluje, a se vrtalnik vrti brez težav


(Prevedel Google)
Hilti TE 7-C Rotacijsko kladivo
Priročnik Hilti TE 2-A22 Rotacijsko kladivo
Shabnam 19-02-2021
zdravo, Iščem vrtalnik s temi lastnostmi: HILTI TE2 02-0591430 HILTI TE2 Hilti : blagovna znamka Hilti CORP., Schaan, LI Izdelal Hilton na Kitajskem 23V~ 50-60Hz 600W. 2,7A n=930 /min Beton, beton, hormigon Maks. 020 mm 3/4 Stahl,acier,jeklo,aceton mak. 013 mm 1/2 CE 349955 Lep pozdrav.


(Prevedel Google)
Hilti TE 2-A22 Rotacijsko kladivo