Priročniki za Bosch Tračni brusilniki

Spodaj lahko najdete vse modele Bosch Tračni brusilniki, za katere imamo na voljo priročnike. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vašega modela ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Ali moram pri uporabi brusilnika nositi zaščito za sluh? Potrjeno
Da, morali bi. Čeprav se količina hrupa, ki ga proizvaja brusilnik, med različnimi znamkami in modeli razlikuje, lahko dolgotrajna izpostavljenost glasnemu hrupu povzroči trajne poškodbe sluha. Zato je dobro nositi zaščito za sluh.

To je bilo koristno (2)
Ali moram pri uporabi brusilnika nositi zaščito za oči? Potrjeno
Da. Majhni delci lahko med brušenjem letijo navzgor. Ko ti zadenejo oko, lahko povzročijo trajne poškodbe oči. Zato je vedno treba nositi zaščito za oči.

To je bilo koristno (2)
Ali moram pri uporabi brusilnika nositi zaščitno masko? Potrjeno
Da. Med brušenjem se sprosti prah, ki lahko povzroči poškodbe dihal. Nekatere površine lahko med brušenjem sproščajo tudi kemikalije, kot so barva ali lak. To je tudi dober razlog za nošenje zaščitne maske.

To je bilo koristno (1)