Priročnik Niceboy ORYX X220 Iris Slušalka

Potrebujete priročnik za vaš Niceboy ORYX X220 Iris Slušalka? Spodaj si lahko brezplačno ogledate in prenesete PDF priročnik v slovenščini. Ta izdelek ima trenutno 6 pogosto zastavljeni vprašanji, 0 komentarjev in ima 0 glasov. Če to ni priročnik, ki ga želite, nas kontaktirajte.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Priročnik

Loading…

No preview available, please use the link
below to download the manual.
Prenesi priročnik v slovenščini (PDF, 0.3 MB)
(Upoštevajte okolje in natisnite ta priročnik le, če je res potrebno)

Loading…

Ocena

Povejte nam, kaj menite o Niceboy ORYX X220 Iris Slušalka, tako da oddate oceno izdelka. Ali želite deliti svoje izkušnje z izdelkom ali postaviti vprašanje? Oddajte komentar na dnu strani.
Ali ste zadovoljni z Niceboy ORYX X220 Iris Slušalka?
Da Ne
Bodite prvi, ki boste ocenili ta izdelek
0 glasovi

Pridružite se pogovoru o tem izdelku

Tukaj lahko delite svoje mnenje o Niceboy ORYX X220 Iris Slušalka. Če imate vprašanje, najprej natančno preberite priročnik. Zahtevo za priročnik lahko opravite z uporabo našega kontaktnega obrazca.

Več o tem priročniku

Zavedamo se, da je lepo imeti papirni priročnik za vaš Niceboy ORYX X220 Iris Slušalka. Priročnik lahko vedno prenesete z naše spletne strani in ga natisnete sami. Če želite imeti originalni priročnik, priporočamo, da kontaktirate Niceboy. Morda bodo lahko zagotovili originalni priročnik. Ali iščete priročnik za vaš Niceboy ORYX X220 Iris Slušalka v drugem jeziku? Na naši domači strani izberite želeni jezik in poiščite številko modela, da preverite, ali je na voljo.

Specifikacije

Blagovna znamka Niceboy
Model ORYX X220 Iris
Kategorija Slušalke
Vrsta datoteke PDF
Velikost datoteke 0.3 MB

Vsi priročniki za Niceboy Slušalke
Več priročnikov za Slušalke

Pogosto zastavljena vprašanja o Niceboy ORYX X220 Iris Slušalka

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Kaj lahko storim, ko na napravo priključim slušalke, ki ne delujejo pravilno? Potrjeno

Možno je, da se je na odprtini, kjer so priključene slušalke, nabralo umazanijo, kar ji preprečuje ustrezen stik. Najboljši način za čiščenje je stisnjen zrak. V dvomih naj to stori strokovnjak.

To je bilo koristno (1081) Preberi več

Kdaj je moja glasba preglasna? Potrjeno

Zvoki nad 80 decibelov (dB) lahko poškodujejo sluh. Zvoki nad 120 dB takoj poškodujejo sluh. Resnost škode je odvisna od tega, kako pogosto in kako dolgo je zvok prisoten.

To je bilo koristno (1005) Preberi več

Kaj je odpravljanje hrupa? Potrjeno

Preklic hrupa je tehnika, ki se uporablja predvsem v slušalkah. Aktivni nadzor hrupa se uporablja za zmanjšanje ali odpravljanje vpliva zunanjega hrupa.

To je bilo koristno (562) Preberi več

Ali bluetooth deluje skozi stene in stropove? Potrjeno

Signal Bluetooth bo deloval skozi stene in strop, razen če so izdelani iz kovine. Glede na debelino in material stene lahko signal izgubi na moči.

To je bilo koristno (232) Preberi več

Do katere ravni hrupa je varno za otroke? Potrjeno

Otroci poškodujejo sluh hitreje kot odrasli. Zato je pomembno, da otrok nikoli ne izpostavljate hrupu, ki je močnejši od 85 dB. V primeru slušalk obstajajo posebni modeli za otroke. V primeru zvočnikov ali drugih situacij morate biti previdni, hrup ne preseže te ravni.

To je bilo koristno (164) Preberi več

Ali lahko kabel po uporabi ovijem okoli naprave? Potrjeno

Bolje je, da tega ne počnete, ker lahko poškodujete kabel. Najbolje je, da vrvico zavijete tako, kot je bila, ko je bil izdelek pakiran.

To je bilo koristno (156) Preberi več
Priročnik Niceboy ORYX X220 Iris Slušalka