Priročniki za EasyHome Električne zobne ščetke

Spodaj lahko najdete vse modele EasyHome Električne zobne ščetke, za katere imamo na voljo priročnike. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vašega modela ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Kako pogosto in kako dolgo naj si umivam zobe? Potrjeno
Priporočljivo je vsaj 2 minuti na dan umivati ​​zobe vsaj 2 minuti. Številne električne zobne ščetke so opremljene s funkcijo, ki označuje ti dve minuti.

To je bilo koristno (23)
Dvakrat na dan si umijem zobe, vendar še vedno trpim zaradi zadaha, zakaj je tako? Potrjeno
Slabega zadaha ne povzročajo le ostanki hrane na zobeh ali vnete dlesni. Bakterije na jeziku in suha usta lahko povzročijo tudi zadah.

To je bilo koristno (10)
Je ščetkanje z električno zobno ščetko boljše kot ročno ščetkanje? Potrjeno
Električne zobne ščetke so veliko boljše pri odstranjevanju zobnih oblog kot ročno ščetkanje. Veliko električnih zobnih ščetk prav tako pomaga določiti čas zaporedja ščetk in pomaga doseči boljši rezultat.

To je bilo koristno (8)
Ali lahko uporabljam električno zobno ščetko pod prho? Potrjeno
To je odvisno od znamke in modela. Vedno to preverite, da zagotovite svojo varnost, in ne delajte tega, če zobna ščetka zanj ni primerna.

To je bilo koristno (2)
Od katere starosti lahko otrok uporablja električno zobno ščetko? Potrjeno
Otroci lahko uporabljajo električno zobno ščetko od trenutka, ko jo lahko samostojno držijo in uporabljajo. Za otroke uporabite majhno glavo ščetke z mehkimi dlačicami. Za otroke do 5. leta starosti morate uporabljati specializirano zobno pasto z znižano količino fluorida.

To je bilo koristno (2)