Priročniki za Tehtnice

Spodaj lahko najdete vse blagovne znamke Tehtnice, za katere imamo na voljo priročnike. Kliknite na svojo blagovno znamko za seznam vseh modelov. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vaše blagovne znamke ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Moja tehtnica kaže nerealno majhno težo, ko stojim na njej, zakaj je to tako? Potrjeno

Za najboljši rezultat naj tehtnica stoji na trdi ravni podlagi. Ko tehtnica stoji, na primer preproga, lahko to vpliva na merjenje.

To je bilo koristno (2509) Preberi več

Kaj je ITM? Potrjeno

ITM pomeni indeks telesne mase in ga je mogoče izračunati, tako da svojo težo v kilogramih delite s kvadratom svoje višine v metrih.Na primer, oseba, ki tehta 70 kilogramov in je visoka 1,75 metra, ima ITM 22,86.Zdrav ITM je med 18,5 in 25.

To je bilo koristno (1788) Preberi več

Baterija v moji napravi je oksidirana, ali jo lahko še vedno varno uporabljam? Potrjeno

Ja, napravo je še vedno mogoče varno uporabljati. Najprej odstranite oksidno baterijo. Za to nikoli ne uporabljajte golih rok. Nato predelek za baterije očistite z vatirano palčko, namočeno v kis ali limonin sok. Pustite, da se posuši, in vstavite nove baterije.

To je bilo koristno (763) Preberi več

Ali lahko uporabljam tehtnico z mokrimi nogami? Potrjeno

To je odvisno od obsega. Za pravilno izvajanje meritev morate uporabljati diagnostično tehtnico, da so vaše noge suhe.

To je bilo koristno (459) Preberi več