Priročniki za Otroški vozički

Spodaj lahko najdete vse blagovne znamke Otroški vozički, za katere imamo na voljo priročnike. Kliknite na svojo blagovno znamko za seznam vseh modelov. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vaše blagovne znamke ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Kakšne so prednosti in slabosti uporabe zračnih gum na vozičku? Potrjeno
Največja prednost zračnih gum na vozičku je, da so zelo udobne tako za otroka kot za osebo, ki voziček vozi. Zračne pnevmatike omogočajo blaženje neravnih površin, kot so gozd ali plaža. Pomanjkljivost je, da zračne pnevmatike lahko popustijo.

To je bilo koristno (194) Preberi več
Kakšne so prednosti in slabosti uporabe pnevmatik iz pene na vozičku? Potrjeno
Največja prednost pnevmatik iz pene na vozičku je ta, da ne morejo poravnati. Penaste pnevmatike nekoliko manj blažijo kot zračne pnevmatike, vendar so bolj udobne kot trdne moške. Številni sodobni vozički uporabljajo kombinacijo trdnih pnevmatik spredaj in pnevmatik na zadnji strani, zaradi česar je voziček gibčen in udoben.

To je bilo koristno (111) Preberi več
Kakšne so prednosti in slabosti uporabe trdnih gum na vozičku? Potrjeno
Trdne pnevmatike naredijo voziček zelo gibčen. Pomanjkljivost je, da trdne pnevmatike zagotavljajo manj vlaženja in so zato manj udobne kot zračne ali penaste pnevmatike.

To je bilo koristno (108) Preberi več