Priročniki za Prsne črpalke

Spodaj lahko najdete vse blagovne znamke Prsne črpalke, za katere imamo na voljo priročnike. Kliknite na svojo blagovno znamko za seznam vseh modelov. Prav tako si oglejte pogosta vprašanja na dnu strani, kjer so na voljo uporabni nasveti o vašem izdelku. Ali vaše blagovne znamke ni na seznamu? Prosimo, stopite v stik z nami.

Ali je vaš izdelek okvarjen in v priročniku ne najdete rešitve? Obiščite Repair Café za brezplačno popravilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Naša podporna ekipa išče uporabne informacije o izdelkih in odgovore na pogosta vprašanja. Če v pogosto postavljenih vprašanjih odkrijete nenatančnost, nam to sporočite prek obrazca za stik.

Ali je mogoče uporabiti črpalko za dojke iz druge roke? Potrjeno
Če je mogoče dele, skozi katere mleko potuje, sanirati, na primer s prekuhavanjem, potem je varno uporabiti rabljeno črpalko za dojke. V vsakem drugem primeru ni higiensko in ni priporočljivo.

To je bilo koristno (19)
Kako dolgo lahko shranjujem materino mleko? Potrjeno
To je odvisno od tega, kje ga shranite. Pri sobni temperaturi bo trajalo 5-10 ur. V hladilniku lahko mleko hranite sveže do 5 dni ali do 3 mesece v zamrzovalniku. V zamrzovalniku bo materino mleko ostalo sveže 3-6 mesecev. Po segrevanju mleka se lahko uporablja do 1 ure. Če mleko diši po kislem, je verjetno najbolje, da ga ne uporabite.

To je bilo koristno (2)
Kakšna je razlika med črpalko za dojenje z odprtim in zaprtim sistemom? Potrjeno
Pri črpalkah za dojke z zaprtim sistemom mleko ne pride v stik z mehanizmom in teče neposredno v rezervoar. Z odprtim sistemom mleko teče skozi mlečno črpalko in nato v rezervoar. Zato je zaprt sistem bolj higieničen in zahteva manj čiščenja.

To je bilo koristno (0)